Haberler

Hıncal Uluç'tan olay yaratacak A Milli Takım sözleri: Kuntz gitti, Fatih Terim geldi

Güncelleme:

2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu son maçında Karadağ'ı deplasmanda 2-1 mağlup eden A Milli Takım, Katar vizesi almak için play-off oynamaya hak kazandı. Karşılaşmayı değerlendiren tecrübeli yorumcu Hıncal Uluç, Kuntz ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Uluç, "Biz Orkun'un golüyle öne geçtikten sonra Kuntz gitti kenardan Fatih Terim geldi" dedi.

A Milli Takım, Dünya Kupası yolunda kader maçında Karadağ'ı devirerek play-off biletini cebine koydu. Ay-Yıldızlı ekibin geriye düşmesine rağmen çevirmeyi bildiği karşılaşmayı A Spor yorumcusu Hıncal Uluç değerlendirdi.

"KUNTZ İNANAMADIĞIM KADAR HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI BENİ"

Hıncal Uluç, Stefan Kuntz'u sert eleştirirken "Benim en büyük eleştirim, biz Orkun'un golüyle öne geçtikten sonra Kuntz gitti kenardan Fatih Terim geldi. Her topu geriye oynadık. Abdülkadir Ömür'ü anlayamadım, asist yaptı adamlara geri pas vereceğim diye. Öbür yarının ortasındayız, takımın yarısı zaten ilerde, topu orada oynayacağına kendi kalecisine atacağım diye saçma sapan vurdu. Onu bile aldılar da atamadılar. Kuntz inanamadığım kadar hayal kırıklığına uğrattı beni" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Stefan Kuntz Hıncal Uluç Karadağ Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

Metin Demir:

bu adam ne kadar gereksiz boş konuşuyor adam burak tercihi hariç çok iyi işler yapıyor burakın yerine serdar olmalıydı kesin fark atardık

76
7
yanıtYanıtla
Arif Sevimli:

Insanın oturduğu yerden atıp tutması ne kolay Hıncal Uluç maşallah herşeyden anlıyor,spor bir tarafa acaba köşe yazarlığından başka ne yapmış hayatında

49
4
yanıtYanıtla
FAKIR VATANDAS:

hınçal beyin anlamadığı ne var çok merak ediyorum. her şeyi bilen hiç bir şey bilmiyordur.

36
3
yanıtYanıtla
Dilovan Oz:

Yeter saçmalamaya başladı bunak

36
1
yanıtYanıtla
Dilovan Oz:

Ya bi bunak adamı konuşturmayın yeter dede git evine emekli ol yeter saçmaladığım

31
2
yanıtYanıtla
ismail şama:

Bunun kuntz ile ve fatih terim ile alakası yok.hıncal abi yine hoca kötüleme peşinde..futbolcular ne zaman taktik disiplin konusunda 0 uyum sağladı da bu maçta hoca suçluyor..türk futbolcusunun konsantrasyon sorunu ve durumu idare etme güdüsü var her zaman..çünkü güçlü ve hızlı değil..

5
0
yanıtYanıtla
ferhat atmaca:

kusura bakmayın bize yıllarca şenolu izlettirdiler kenarda. onu da böyle eleştirseydin.

5
0
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

Hıncal dedemiz artık bu işleri bıraksın iyice yaslandi

3
0
yanıtYanıtla
Mahir uzuner:

İsmail şama ya futbolcu larla ilgili yorumuna katılıyorum fakat hocayı elestirmesi normal sorumlu o ,kendi istekleri dışında bir oyun oynanıyor futbolcular aciklasin basin toplantı sinda isler iyi giderken herkes alkışlar önemli olan iyikende yanlışları görüp önlem almak hincal uluc bizim ülke yorumculuğu na fazla geliyor bırak hıncal bey bizim insanımız pozitif futbol güzel futbol aramıyor netice arıyor hep kötü oynasın yeterli yensin...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title