Haberler

Son dakika haberleri: Kayınvalidesi ve kayınpederini öldüren damat ile eşi ve baldızının yargılandığı dava

Güncelleme:

Son dakika haber: Esenyurt'ta, kayınvalidesi ile kayınpederini öldürdükten sonra cesetlerini dondurucuda sakladığı iddia edilen damat ile eşi ve baldızının yargılandığı davada mahkeme, sanığın baldızının adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verdi.

Esenyurt'ta, kayınvalidesi ile kayınpederini öldürdükten sonra cesetlerini dondurucuda sakladığı iddia edilen damat ile eşi ve baldızının yargılandığı davada mahkeme, sanığın baldızının adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verdi.

Bakırköy 24. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanıklar, maktullerin damadı Mohammad Khodarahmı ile eşi Shırın Galeh Bakhtıarı ile baldızı Shahrazad Galeh Bakhtıarı, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlandı. Sanıkların avukatları ise duruşmada hazır bulundu.

Sanıkların avukatları, müvekkillerinin tahliyelerini talep etti.

Duruşmada görüşü sorulan cumhuriyet savcısı, maktullerin kızları olan sanıklar Shırın Galeh Bakhtıarı ile Shahrazad Galeh Bakhtıarı'nın yurtdışına çıkış yasağı şartıyla tahliye edilmesini istedi.

Söz verilen sanık Shırın Galeh Bakhtıarı, "Cezaevinde kötü günler geçiriyorum. Anne ve babamın yasını burada tutmak istemiyoruz. Bizi serbest bırakın." dedi.

Diğer sanık Shahrazad Galeh Bakhtıarı ise anne ve babasını çok seven biri olduğunu belirterek, "Kabirlerine bile gidemedim. Burada ilaç kullanmaya başladım. Çok zor günler geçiriyorum. Tahliyemi talep ediyorum." diye konuştu.

Sanık Khodarahmı de söyleyecek bir şeyinin bulunmadığını kaydetti.

Mahkeme heyeti de ara kararında sanıklardan Shahrazad Galeh Bakhtıarı'nın adli kontrol şartıyla tahliyesine karar vererek duruşmayı erteledi.

İddianameden

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, 12 Mayıs 2020'de İran'ın İstanbul Başkonsolosluğu tarafından Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğüne, sanık Mohammad Khodarahmı'nın kayınvalidesi Fatemeh Alıdadıshamsabadı ile kayınpederi Sıavash Galeh Bakhtırı'yı 3 ay önce Esenyurt'ta kaldıkları evde öldürdüğü ve cesetleri parçalara bölerek buzluğa koyduğu ihbarının yapılması üzerine tahkikat başlatıldığı anlatılıyor.

Esenyurt'taki adrese gidildiğinde, buzdolabı ile iki ayrı derin dondurucuda yapılan incelemede poşetler içerisinde 2 ceset bulunduğu aktarılan iddianamede, cesetlerin Fatemeh Alıdadıshamsabadı ile Sıavash Galeh Bakhtırı'ya ait olduğunun belirlendiği ifade ediliyor.

Olayın ardından çiftin damadı Mohammad Khodarahmı ile maktullerin kızları Shırın Galeh Bakhtıarı ile Shahrazad Galeh Bakhtıarı'nın gözaltına alındığı belirtilen iddianamede, 3 sanığın "tasarlayarak canavarca hisle üst soyu öldürme" suçundan ikişer kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmaları isteniyordu.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Bakırköy Esenyurt Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title