Haberler

BAŞAKŞEHİR'DE İPLİK ÜRETİM ATÖLYESİNDE YANGIN

Güncelleme:

BAŞAKŞEHİR'de 8 katlı binanın en üst katındaki iplik üretim atölyesinde yangın çıktı.

BAŞAKŞEHİR'de 8 katlı binanın en üst katındaki iplik üretim atölyesinde yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürdü. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangında iş yerinde hasar meydana geldi.

Ziya Gökalp Mahallesi İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Eski Turgut Özal Caddesi'nde bulunan 8 katlı bir binanın en üst katındaki iplik üretim atölyesinde saat 06.00 sıralarında yangın çıktı. Alevlerin yükseldiğini gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Başakşehir'in yanı sıra, İkitelli, Sultangazi, Bakırköy, Şişli, Bağcılar, Seyrantepe ve Bahçelievler'den itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, polis çevrede güvenlik önlemi aldı. Sağlık ekipleri de olay yerinde hazır bekledi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabalarıyla yangın söndürüldü. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın sonucu iplik üretim atölyesinde hasar meydana geldi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ziya Gökalp Mahallesi Başakşehir İtfaiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title