Haberler

Ümraniye'de 2 buçuk ton hamsi dağıtıldı

Güncelleme:

Ümraniye Belediyesi ve Akyaka Park AVM'nin ortaklaşa düzenlediği Geleneksel Hamsi Festivali'nde vatandaşlara 2 buçuk ton hamsi dağıtıldı.

Ümraniye Belediyesi ve Akyaka Park AVM'nin ortaklaşa düzenlediği Geleneksel Hamsi Festivali'nde vatandaşlara 2 buçuk ton hamsi dağıtıldı.

Ümraniye Belediyesi ile Akyaka Park AVM'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği Geleneksel Hamsi Festivali'nde vatandaşlara 2 buçuk ton hamsi ve helva ikram edildi. Akyaka Park AVM'nin açık otopark alanında gerçekleşen festivale vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Renkli görüntülere sahne festivalde vatandaşlar Şarkıcı Melih Kahveci konseriyle eğlendi.

'ÜLKEMİZİN HER BÖLGESİNİN AYRI AYRI TADI VAR'

Festivalde vatandaşlara hamsi dağıtan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, 'Ümraniye halkıyla birlikte her sene yaptığımız hamsi festivalini gerçekleştiriyoruz. Hamsiyi sevmeyen yoktur diye düşünüyorum. Zaman zaman çeşitli ilçelerimizde hamsi festivali devam ediyor. Bugün halkımıza iki buçuk ton hamsi dağıtacağız. Karadeniz'in incisi hamsiyi bu güzel günde halkımıza ikram ediyoruz. Bu etkinlikler çok önemli. Halkımıza bu tatları yaşatmak bizim için önemli bir vazife. Ülkemizin her bölgesinin ayrı ayrı tadı var. İnsanlarımızı birbiriyle kaynaşması için bu festivaller gerekiyor" diye konuştu.

'HAMSİ YİYORUM ENERJİ ALIYORUM'

Arkadaşlarıyla birlikte Hamsi Festivaline gelen Gümüşhaneli Şükrü Küçük, ' Bu tarz festivaller çok güzel oluyor. Arkadaşlarıma hamsi aldım. Hamsileri afiyetle yiyeceğiz' dedi.

Trabzonlu Tülay Kaşıkçı ise, 'Bu organizasyonu düzenleyen herkese teşekkür ediyorum. Hırçın Karadeniz diyorum. Hamsi yiyorum enerji alıyorum' şeklinde konuştu.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Hamsi Festivali'nde Belediye Başkanı İsmet Yıldırım vatandaşlarla horon tepti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmet Yıldırım Melih Kahveci Ümraniye Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title