Haberler

Fenerbahçe'yi ayağa kaldıracak dünya yıldızı Isco geliyor! Hem de bedavaya

Güncelleme:

Ancelotti'nin gelişiyle iyice gözden düşen Isco, gemileri yaktı. İspanyol basınında, sezon sonu mukavelesi bitecek dünya yıldızı için Fenerbahçe'nin devreye girdiği yazıldı. Fenerbahçe, Isco için bonservis ödemeyecek.

Sarı-Lacivertliler devre arasında büyük bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Carlo Ancelotti'nin göreve gelmesiyle gözden düşen Isco, Real Madrid'den ayrılmak istiyor. Sezon sonu mukavelesi bitecek 29 yaşındaki futbolcuya, bir kulüple anlaşması halinde bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı kolaylık sağlanacak.

Fenerbahçe'yi ayağa kaldıracak dünya yıldızı! Bedavaya Isco

YILDIZI BARIŞMADI

Fichajes sitesindeki haberde, sarı-lacivertli takımın Real Madrid'de forma şansı bulamayan Isco ile ilgilendiği belirtildi. Ancelotti ile yıldızı barışmayan 29 yaşındaki on numaranın takımdan ayrılmaya hazırlandığı ifade edildi.

Fenerbahçe'yi ayağa kaldıracak dünya yıldızı! Bedavaya Isco

CAZİP BULUYOR

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek yıldız ismin Arsenal, Sevilla ve Real Betis'in de radarında yer aldığı vurgulanırken, Fenerbahçe'nin de bonservis bedeli ödemeyeceği bu transferi cazip bulduğu kaydedildi. Isco'nun İspanya dışına çıkmayı düşündüğü ifade edildi.

Fenerbahçe'yi ayağa kaldıracak dünya yıldızı Isco geliyor! Hem de bedavaya

MESUT'UN YERİNİ ALDI

Isco, Real Madrid'de Mesut Özil'in yerine monte edildi. Mesut'a göre defansif özellikleri daha kuvvetli, merkezde de oynayabiliyor. Kanatlarda da çok fazla oynadı. Isco'nun gelmesi halinde Sosa, Zajc, Pelkas gibi isimlerden birinin ayrılma ihtimali çok kuvvetli.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cristiano Ronaldo Carlo Ancelotti Real Madrid Mesut Özil Fenerbahçe Isco Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title