Haberler

Müge Anlı bir aylığına cumhurbaşkanı olsa cezaevi inşa edeceğini söyledi!

Güncelleme:

ATV ekranlarında gazeteci Müge Anlı'nın sunumuyla yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında faili meçhul cinayetlerin yanı sıra dolandırıcılık olayları da işleniyor.

İstanbul'un Pendik ilçesinde birlikte yaşadığı 4 çocuk annesi Yeliz Kibiz'den haber alamadığı için programa katılan Yadigar Kepçe ile ilgili iddialar, stüdyoda gergin anlar yaşanmasına neden oldu.

"SİZİ ZAMANINDA İÇERİ ALMADIKLARI İÇİN..."

'Sahte imam' iddiasıyla suçlanan Yadigar Kepçe'nin eski eşi de Müge Anlı'ya bağlandı ve "Benimle evlenmeden önce sahte hocalık yapıyordu" sözleri ile canlı yayına gelen ihbarları doğruladı.

Kepçe'nin sahte hocalık, cinsel saldırı ve daha birçok suça karıştığı iddiaları, Müge Anlı'nın sinirlenmesine neden oldu. Müge Anlı, şunları söyledi:

"Sizi zamanında içeri almadıkları için siz böyle devam ediyorsunuz abi. Aslında problem sizde değil. Ben size söyleyeyim yani. Gerçekten elimde bir yetki olsa, 1 aylığına cumhurbaşkanı olsam yapacağım şey cezaevi inşa etmek. Bunları toplayacağım vereceğim ellerine briket falan kendilerine bir cezaevi inşa etsinler, girsinler içine kalsınlar. Bir de onlara fide, tohum.

"KAÇIRIN KADINLARI GELİN BENDE ARAYIN!"

Karınlarını da doyurmak lazım. Ektiklerini yesinler. Hiç onlara yemek de pişiremem devletini imkanlarını ona mı şey yapacağız. Devletin o kadar yaşlısı var çoluğu var çocuğu var. Kadın kaçmış inşallah senden bir şey yapmadıysan. Kaçırın kaçırın kadınları, gelin ben de arayın."

Kaynak: SonDakika.com / 3.Sayfa

Müge Anlı Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title