Haberler

İstanbul'da yağışın etkisiyle trafik yoğunluğu yaşanıyor

Güncelleme:

İstanbul'da akşam saatlerinde yağışın da etkisiyle trafik yoğunluğu arttı.

İstanbul'da akşam saatlerinde yağışın da etkisiyle trafik yoğunluğu arttı.

Avrupa Yakası'nda D-100 kara yolu Edirne istikametinde Çağlayan'dan başlayan yoğunluk Avcılar'a kadar devam ediyor.

Özellikle kara yoluna katılım noktalarında yoğunluğun arttığı görüldü. D-100 kara yolu Ankara istikametinde ise Şirinevler'den başlayan trafik yoğunluğu Zincirlikuyu'ya kadar devam ediyor.

Anadolu Yakası'nda D-100 kara yolu ve TEM Otoyolu ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden Avrupa Yakası'na geçişlerinde yoğunluk yaşanıyor.

Trafik yoğunluğun yer yer etkili olan sağanakla arttığı gözlenirken, özellikle D-100 kara yolu Kartal-Maltepe ile Bostancı-Göztepe kavşakları arasında, TEM Otoyolu Samandıra kavşağı ile Çamlıca gişeler arasında trafik durma noktasına geldi.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde Anadolu-Avrupa yönündeki yoğunluk, TEM Ümraniye sapağına kadar etkili oluyor.

İBB Cep Trafik uygulamasına göre, saat 18.20 itibarıyla yoğunluk yüzde 81 olarak ölçüldü.

Kaynak: AA / Güncel

Zincirlikuyu Şirinevler İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
title