Haberler

Vitor Pereira'nın boşluğu çabuk doldu! Fenerbahçe'nin yeni hocası Süper Lig'den

Güncelleme:

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'ya açılan kredi bitti. Portekizli hoca, adeta kendi sonunu hazırladı. Takımın yıldızlarıyla çatışan Vitor Pereira'nın arkasında destekçisi kalmadı. Gazeteci Candaş Tolga Işık, Vitor Pereira döneminin bittiğini iddia etti.

Fenerbahçe, Vitor Pereira'nın yerini çabuk doldurdu! Yeni hoca çok tanıdık

"SÜPER LİG'DEN"

Candaş Tolga Işık yaptığı paylaşımda, "Kariyerli bir Alman hoca düşünülüyor. Ya da Süper Lig'den bir isim..." bilgisini verdi. O ismin Karagümrük'ün hocası Farioli olduğu konuşuluyor. Fenerbahçe muhabirleri, Farioli'nin yeni hoca olduğunu ifade ediyor.

Fenerbahçe, Vitor Pereira'nın yerini çabuk doldurdu! Yeni hoca çok tanıdık

GENÇ VE CESUR

Bu sezonun flaş takımlarından Karagümrük, taraflı tarafsız herkesin takdirini topladı. Hücum futbolu oynatan Farioli'ye taraftarlar da sıcak bakıyor. Alanyaspor'da yardımcılık yapan ve Karagümrük'le ilk deneyimini yaşayan İtalyan hoca, İngiltere Premier Lig takımlarına yazılmıştı. Futbol analizcileri, Farioli'nin önemli bir taktisyen olduğunu ifade ediyor.

Vitor Pereira'nın boşluğu çabuk doldu! Fenerbahçe'nin yeni hocası Süper Lig'den

İZİN ALINDI

Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, gün içinde yaptığı açıklamada Fenerbahçe'den gelen bir teklif olmadığını ifade etmişti. Bunun ardından Vole muhabiri Yağız Sabuncuoğlu gelişmeyi paylaştı. Fenerbahçe'nin Karagümrük'ten izin aldığı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Karagümrük Fenerbahçe Ali Koç Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title