Haberler

İtalyan basınına konuşan Ahmet Ağaoğlu bombayı patlattı! Trabzon'a yıldız geliyor

Güncelleme:

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, İtalyan medyasına röportaj verdi. Siopis ve Bakasetas'tan çok memnun olduklarını belirten Ağaoğlu, bir Yunan futbolcunun daha yolda olduğunu ifade etti.

Şampiyonluğun en büyük favorisi olan Trabzonspor'un Başkanı Ahmet Ağaoğlu, İtalyan basınından SporPress24'e konuştu. Ahmet Ağaoğlu, Siopis ve Bakasetas'tan çok memnun olduklarını belirtip, bir Yunan yıldızı daha bitirmek üzere olduklarını ifade etti.

İşte Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamaları:

"STRATEJİYLE İLERLİYORUZ"

"Çünkü daha önce de söylediğim gibi belirlediğimiz bir strateji ile hareket ediyoruz. Sonra Marek Hamsik'le konuştuk. Onun hırsının ve hedeflerinin bizimkiyle beraber örtüştüğünü gördük. Şanslıyız çünkü Anastasios Bakasetas ve Manolis Siopis harika ve bizim için çok önemli oyuncular.

İtalyan basınına konuşan Ahmet Ağaoğlu bombayı patlattı: Bir Yunan alıyoruz

"ÇOK ŞANSLIYIZ"

Siopis ve Bakasetas gibi iki harika oyuncuya sahibiz. Bizim için ikisi de çok önemli. Muhtemelen üçüncü bir Yunan oyuncuyu alacağız."

İtalyan basınına konuşan Ahmet Ağaoğlu bombayı patlattı: Bir Yunan alıyoruz

O İSİM GEORGIOS KYRIAKOPOULOS

Ahmet Ağaoğlu'nun bahsettiği ismin Sassuolo'da forma giyen Georgios Kyriakopoulos olduğu öğrenildi. 25 yaşındaki Yunan sol bek, Bakasetas ve Siopis'in de takım arkadaşı. Yunan sol bek bu sezon İtalya Ligi'nde 9 maçta süre aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdullah Avcı Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (1)

FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Masrafa gerek yok gerekli yerlerden sözü zaten aldınız.

2
11
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title