Haberler

Son dakika: Kafalar iyice karıştı! Dün indirim gelen benzine bugün de zam geldi

Güncelleme:

Son dakika: Dün 58 kuruş indirim yapılan benzine bugün de 44 kuruş zam geldi. Fiyat değişikliği bu gece yarısından itibaren geçerli olacak. Zammın ardından benzinin litresi İstanbul'da 9,53'ten, Ankara'da 9,62'den, İzmir'de ise 9,63'ten satılacak.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'ndan (EPGİS) yapılan açıklamaya göre, benzine 44 kuruş zam geldi. Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak fiyat değişikliği pompaya yansıyacak.

BENZİNİN LİTRESİ KAÇ LİRA OLACAK?

Zammın ardından İstanbul'da 9,09'dan satılan benzinin litresi 9,53'e yükselecek. Benzinin litresi Ankara'da 9,18'den 9,62'ye, İzmir'de ise 9,19'dan 9,63'e çıkacak.

AKARYAKIT FİYATLARININ HESAPLANMASI

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

DÜN DE BENZİNE İNDİRİM GELMİŞTİ

Dolar kurundaki aşırı oynaklık akaryakıt fiyatlarına da yansıyor. Kurun yükselmesi ya da düşmesi fiyatlarda sürekli değişikliğe neden oluyor. Dün benzine 44 kuruş indirim gelmişti. İndirimin üzerinden 1 gün geçmeden kurun yükselmesi nedeniyle benzine bugün tekrar zam geldi.

Mesut Şahin
Haberler.com - Ekonomi

Ekonomi Güncel Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (9)

HAKAN ARSLANOĞLU:

4 bindir 1 indir

45
11
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Allah bunları da destekçilerini de alsın.

40
9
yanıtYanıtla
Türk Genci:

eskiden at arabaralarıyla geziyoduk şimdi herkesn arabası var eskiden araba bulamıyoğduhh :D

39
3
yanıtYanıtla
bekir yapici:

20 yil önce ülkede otomobilmi vardi kagni arabalarina biniyorduk faytonlar cankurtaran at arabalari ise toplu tasima araci degilmiydi malum parti geldi simdi her kapida 2-3 araba hatta kapicida bile otomobil var eee böyle bir zenginlik ve refah icinde yasayan halka 5-10 kurusluk akaryakit zammi koyarmi hatta az bile avrupadan ucuz olmasi bize hic yakismaz zamsiz hayat satafat ve lüksümüze ters düser havamiz bozulur o yüzden daha fazla zam ve satafat icin oylar aynen 20 yil önce gelenlere mi?

28
8
yanıtYanıtla
al alabilirsin:

ilk kez mi oluyor , yaziktir , gunahtir

27
3
yanıtYanıtla
Fakır:

eskiden benzin bulamıyoğduhhh

21
1
yanıtYanıtla
bekir yapici:

cok tuhaf bir ülkeyiz mesela avrupada akaryakitin pahalandigini veya ucuzladigini ancak benzin istasyonlarinin girisindeki isikli panodan görürsünüz bazan litre fiyatlari gün icinde anlik 1-2 defa degisebilir ticaret maliye bakanliklari sirketleri kontrol altinda tutar ama bizdeki gibi hükümetler böyle üfürükten islerle ugrasmaz fiyat belirlemez ve bizdeki gibi yetkililer gece yarisi akaryakit pahalanacak aciklamasi yapamaz cok asiri bir sey olmadikcada yazili ve görsel medyada haber bile olmaz

14
0
yanıtYanıtla
m Yaman:

Araç Fiyatları p0-800 Yükselmiş 45 binlik araba olmuş 300 bin. Neden Kimse Buna Müdahale Etmiyor

2
0
yanıtYanıtla
Yahya Akçay:

bunların işi yalan dolan 20 senede gelinen nokta 1 arpa boyu ileri gidemedik yazıklar olsun bunlara yabancıya paraları yedir ,yandaşa paraları yedir milleti zengin yap halka gelince zamları kattır ondan sonra az yiyin diyor sende o yandaşa , yanabcılara az ödeyiver geçiş garantili işler yaptınız hepsinden zarar neymiş 15 sonra bizim olacakmış. sen 15 senede oraya ödeyeceğin parayı zaten bu kur artışlarıyla ödedin gerisiy adamlar 10 köprü yol yapar bu kadar .....

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title