Haberler

Babası tarafından acımasızca dövülen Cihan bebekten tüm Türkiye'yi sevindiren haber

Güncelleme:

Gaziantep'te babası tarafından acımasızca dövülen ve ardından yoğun bakıma kaldırılan Cihan bebek, hayati tehlikeyi atlattı. Bu haber tüm Türkiye'yi sevince boğdu.

Gaziantep'te babası tarafından acımasızca dövülen Cihan bebek, Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan bebekten iyi haber geldi. Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı İsmail Demir, gazetecilere, bebeğin durumunun düne göre daha iyi olduğunu söyledi.

"BESLENMESİ İYİ GİDİYOR"

Bebekte önemli iyileşme kat edildiğini ifade eden Demir, "Dün biraz beslenme sıkıntımız vardı. Bugün beslenmemiz de iyi gidiyor. Yaptığımız son tetkiklerimizin sonuçları güzel." dedi.

Gaziantep'te babası tarafından acımasızca dövülen Cihan bebekten tüm Türkiye'yi sevindiren haber

HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI

Demir, yarın son bir değerlendirme yapacaklarına işaret ederek şunları kaydetti: "Yarın ki değerlendirmemizde ekstradan bir problem olmazsa servise çıkma durumu olabilir. Bunun için yarını bekleyeceğiz. Dün hastamızın durumuyla ilgili sosyal medyada olumsuz haberler yayıldı ama hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır. Şu an hastamızın durumu gayet iyi durum ve stabil seyretmektedir. Hastamız hayati tehlikeyi atlattı."

CANİ BABA TUTUKLANDI

Gaziantep'te babası Y.G. tarafından darbedilen yaklaşık 2 aylık C.G. tedavi altına alınmış, baba ise "nitelikli öldürmeye teşebbüs" suçundan önceki gün tutuklanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

İsmail Demir Gaziantep Haberler

500

Yorumlar (3)

Mikail arman:

Yüce ALLAH'a şükürler olsun ve tüm çocukları tehlikelerden ve zalimlerin zulmünden korusun. Keşke ülkemizde zalimleri, şiddet yapanları mağdurlara yaklaştırmayan kanunlar olsaydı. Bu zalim sözde baba olan adam bu çocuktan uzak kalsın.

46
3
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Ölmemis, en azindan sevindirici bir haber ama insallah kötü bir eser kalmaz cocukta... Ileride cikar onun etkileri.

44
3
yanıtYanıtla
Ali Çelik:

Adamı hapisten çıkarırsanız öbür dünyada hesabını veremezsiniz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title