Haberler

Dolandırıcı sevgilisi binlerce lirasını geri getirdi, mağdur kadının tepkisi şaşırttı: Param gitseydi de Cüneyt gitmesiydi

Güncelleme:

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugün yayınlanan bölümünde sosyal medyadan tanıştığı türkücü sevgilisi Cüneyt Demiral tarafından 700 bin lira dolandırılan Safiye Çallı, canlı yayında, noter huzurunda arabasını ve 80 bin lirasını teslim aldı. Binlerce lirasına kavuşmasına rağmen yine mutlu olmayan Safiye Çallı, "Param gitseydi de Cüneyt gitmesiydi" diyerek herkesi şaşkına çevirdi.

Ankara'da yaşayan 47 yaşındaki Safiye Çallı, 25 yıllık evliliğini noktaladıktan sonra, sosyal medyadan tanıştığı türkücü sevgilisi Cüneyt Demiral tarafından 700 bin lira dolandırıldı. Eşiyle birlikte zor şartlarda biriktirdiği paralarla aldıkları 2 evini sevgilisine kaptıran Safiye Çallı, mağduriyetinin giderilmesi için araştırmacı gazeteci Müge Anlı'dan yardım istedi.

"SARHOŞLUĞUMDAN FAYDALANDI"

Müge Anlı, araştırmaları sonucu Cüneyt Demiral'ın birçok kadını evlilik vaadiyle dolandırdığını ortaya çıkarıp iki sevgiliyi canlı yayında yüzleştirdi. Safiye Çallı'yı dolandırmadığını, asıl kendisinin sarhoş halinden Çallı'nın faydalandığını söyleyen Demiral, "Çalışmamı istemedi. Sattığımız iki evi birlikte yedik. Paranın bir kısmıyla kendime araba aldım. Birlikte gezdik" dedi. Canlı yayına bağlanan türkücünün babası da oğlunun Safiye Çallı'yı dolandırdığını doğrulayıp parayı geri ödemediği müddetçe oğluna kapısının kapalı olduğunu söyledi.

Dolandırıcı sevgilisi binlerce lirasını geri getirdi, mağdur kadının tepkisi şaşırttı: Param gitseydi de Cüneyt gitmesiydi

YAYINDA ARABAYI VE PARAYI TESLİM ETTİ

Bunun üzerine Cüneyt Demiral, aldığı paraların bir kısmını teslim etmek için 1 hafta süre istedi. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, bugün sürenin dolmasıyla birlikte Demiral'ı stüdyoya davet etti. Canlı yayına araba ve elinde 80 bin lira ile katılan Ordulu türkücü, "Söz verdiğim gibi getirdim. Kalan borcunda kendimi toparlayıp ödeyeceğim" dedi. Parasını almanın mutluluğunu yaşayan Safiye Çallı, önce parasını aldı ardından arabasını binip test etti.

DOLANDIRILMASINA RAĞMEN ADINI SAYIKLADI

Yeniden kandırılma ihtimalimi ortadan kaldırmak isteyen Müge Anlı, canlı yayında Cüneyt Demiral'a paranın geri kalanını ödemesi için noter huzurunda taahhütname imzalattı. Öte yandan Müge Anlı'nın sorusu üzerine "Param gitseydi de Cüneyt gitmesiydi" diyen aşık Safiye Çallı, sözleriyle şaşkına çevirdi.

Dolandırıcı sevgilisi binlerce lirasını geri getirdi, mağdur kadının tepkisi şaşırttı: Param gitseydi de Cüneyt gitmesiydi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Müge Anlı Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (16)

Çınar Saraç:

Adam 700 bin TL dolandırdı , getirdiği arabayı satsa nakiti de saysan 150 bin yapar yada yapmaz , nerede 550 bin TL demezler mi , bu kadın hala cüneytim diyor vay saçı uzun aklı kısa Safiye’m, seni daha çok kişi dolandırır merak etme

277
30
yanıtYanıtla
Fakır:

bu kadın dolandırılmayı hakediyor. dolandırılmak bağımlılık yapmış

264
14
yanıtYanıtla
AJ B:

Neden hak ediyor? Yalniz oldugu icin mi? Caresiz oldugu icin mi? Adami sevmis gonul bu, elinde tutmak icin de parasini hacamis zaten normal dusunen bir insan bunu yapmaz, kadin oldugu icin mi hak ediyor oysaki Turkiye de hergun onlarca yasli adam genc kadinlar tarafindan dolandiriliyor ama kimse o adam bunu hak ediyor demiyor. Insanlarin ruh sagligi bozuldumu , kendileri icin dusunmeleri imkansiz.

yanıt7
yanıt2
Fakır:

adamın tipinden pislik akıyor

153
23
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Adam parayı, kadin ise kafayı yemiş. Parasını, arabasını kurtarfığı halde, hiç sıkılıp utanmadan üstelik bu yaşında adamınkini yemek istiyor.

20
10
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

40 yıllık dolandırıcı bile böyle saf buyur al paralarımı ye diyen dolandırılana denk gelmemiştir.

18
2
yanıtYanıtla
ender türk :

vay cüneyt kadeş vay , sen neymişsin ya kadının pusulası şaşmış.

14
4
yanıtYanıtla
HAK OLSUN:

DOLANDIRICILIK DAN BAŞLAMADAN ÖNCE SAYIN MÜGE ANLI YA SORUM ŞUDUR SABAH IN 10 'NUN DA ÇOĞU INSANI BUNA ANNEM DE DAHIL NEGATİF ENERJİ DAĞITIP INSANLARIN DA KENDINI ARAŞTIRMACI CINAYET ÇÖZÜCÜ ÇAYLAR KAHVELER ELLERINDE SABAHIN AYDIN LIK OLACAK GÖZÜYLE BAKANLAR NE YAZAKKI BU VATANIN HEM IÇ GÜVENLİK TESKILATI HEM DE HUKUK DEVLETİ 'NIN ÇÖKMÜŞ OLARAK GÖRÜNMEKTEDİR. TÜRK MILLETI HABER SIYASET CİNAYET EVLILIK DIZILER DEN BAŞKA BIRSEY IZLEMEZ OLMUŞTUR INSANLRIN %86 DEPRESYONDA.

9
2
yanıtYanıtla
Hamdi Baba :

Kadın kendini ifade edememiş. Bence kadın Robert boschun sözünü söylemek istemiş. İnsanların güvenini kayıp etmektense para kayıp etmeyi tercih ederim Olaya böyle bakın

7
1
yanıtYanıtla
Isimsiz:

Yo hayır bazılarına gerçekten müstahak ne laftan anlarlar ne de sözden

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title