Haberler

AK Parti'li Aydemir: "Milletimizi aldatmak bizim lügatimizde yok"

Güncelleme:

Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, "Milletimizi aldatmak, milletimize yalan söylemek, milleti hoş tutmak için bir başkasını karalamak bizim lügatimizde yok." dedi.

Aydemir, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, siyasetçilerin aktardıkları şeyleri bilgiye ve belgeye dayandırmak zorunda olduğunu söyledi.

Plan ve Bütçe Komisyonu'nda birkaç kez dile getirdiği "benzin istasyonunda oluşan kuyruğa" ilişkin açıklamasının, başta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener olmak üzere, muhalefet partililerince saptırıldığını ifade eden Aydemir, şunları kaydetti:

"Motorine zam geleceği önceden haber veriliyor. 'Gece yarısı bu zam yürürlüğe girecek' deniliyor. İnsanlarımızın parası olsun, olmasın 'Bir depo benzin alayım şuradan 50 lira da kar edeyim' demesinden normal bir şey olabilir mi? Yokluğun kuyruğu olur. Bunu gündeme getireceksiniz. Burada bir benzin yokluğu yok. Benzine zam gelmiş, 'Bu zamdan bir defalık da olsa şu kadar miktarda daha az etkileneyim' diye gidip insanlar benzin alıyor. Bundan doğal ne olabilir ki? Yokluk CHP'yi ifade eder, kuyruk CHP'yi ifade eder; AK Parti'yi değil. Bizde varlık var. Hiçbir zaman bu ülkede bizimle beraber herhangi bir ürünün yokluğu çekilmemiştir, çekilmez."

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir'in, "paralı yollar" ile "güvenliğe fazla para ayrılması" konularına ilişkin açıklamalarının da muhalefet tarafından saptırıldığını dile getiren Aydemir, "Siz bu derece karartma uygularsanız, hakikatleri ters düz ederseniz, orada vicdan diye bir kavram kalmaz. Milletimizi aldatmak, milletimize yalan söylemek, milleti hoş tutmak için bir başkasını karalamak, bizim lügatimizde yok. Onlara da tavsiye ediyorum, siz de bunu yapmayın, yaparsanız bereketiniz kalmaz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Politika

Milletvekili AK Parti Erzurum Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title