Haberler

FB lig maçı ne zaman? Fenerbahçe - Çaykur Rizespor ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Maçın hakemleri kimdir?

Güncelleme:

Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Maçın ne zaman başlayacağını merak eden taraftarlar, FB lig maçı ne zaman? Fenerbahçe - Çaykur Rizespor ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Maçın hakemi kim? araştırması yapıyor. Peki, Fenerbahçe'nin maçı saat kaçta başlayacak? FB maçı ne zaman, nerede oynanacak? İşte detaylar...

Fenerbahçe bu hafta ligde kimle maç yapacak? Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçı ne zaman, hangi kanalda? Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçının hakemi kimdir? Maçın ilk 11'leri belli oldu mu? Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçı nerede oynanıyor? Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçı saat kaçta başlayacak?

FENERBAHÇE'NİN MAÇI NE ZAMAN?

FB'nin lig maçı 5 Aralık Pazar günü saat 19:00 'da başlayacaktır. Fenerbahçe, Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.

FENERBAHÇE - Ç. RİZESPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçı yarın akşam yani 5 Aralık Pazar saat 19:00 'da başlayacak. Maçı Bein Sports 1, Digiturk 77, Kablo TV 232 kanallarından izleyebilirsiniz.

FENERBAHÇE - Ç. RİZESPOR MAÇI NEREDE OYNANIYOR?

Maç, İstanbul'da, Ülker FB Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Stadyumu'nda oynanacak.

FENERBAHÇE - Ç. RİZESPOR MAÇININ HAKEMLERİ KİMDİR?

ZORBAY KÜÇÜK(Hakem)

CEYHUN SESİGÜZEL(1. Yardımcı Hakem)

KEMAL YILMAZ(2. Yardımcı Hakem)

SARPER BARIŞ SAKA(Dördüncü Hakem)

İBRAHİM AKSOY(Gözlemci)

GÖKSEL TOPALOĞLU(Temsilci)

ALPER SAMİ ÇAYIR(Temsilci)

ONUR AYDEMİR(Temsilci)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Fenerbahçe Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title