Haberler

KİPTAŞ'ın kura çekiminde tartışma yaratan görüntü! Hostes topa bakıp torbaya geri attı

Güncelleme:

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın, temelini geçen ay attığı 321 sosyal konut ve 22 bağımsız birimin bulunduğu Tuzla Aydınlık Evler projesinin kura çekiminde, hosteslerden birisinin çektiği topu torbaya geri atması tartışma yarattı. Olayın ardından noter tarafından yapılan açıklamada, "Arkadaşa bu uyarı tarafımdan yapılmıştır. Orada göründüğü gibi arkadaş bilerek isteyerek o topu keseye atmamıştır. dedi.

Zeytinburnu'ndaki KİPTAŞ Genel Müdürlük binasında noter huzurunda İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katıldığı çekilişle 321 konut ve 22 bağımsız birimin sahipleri belirlendi. Çekilişin ilk ayağı olan engellilere ayrılan dairelerle ilgili kuranın sonrasında İBB Başkanı İmamoğlu ve protokol üyeleri salondan ayrıldı. Konutların çekilişine daha devam edildi.

TOPA BAKIP TORBAYA GERİ ATTI

Devam eden çekiliş sırasında, görevli 5 hostesten üçüncü sırada bulunanın ilk önce bir top çektiği daha sonra topa bakarak elindeki torbaya atıp yeniden farklı bir top çektiği görüldü. Bunu fark eden Bakırköy 23. Noteri Başkatibi Nurettin Aytekin, çekiliş sonrası 3. sırada bulunan hostesin elinden torbayı alarak sıradan çıkardığı ve yerine başka bir hostesi çağırdığı anlar kameralara yansıdı. Aytekin daha sonra iki hostesi daha sıradan çıkararak yerine yenilerini çağırdı.

NOTER AÇIKLAMA YAPTI: GEREKEN UYARI YAPILMIŞTIR

Olay, sosyal medyada tartışmalara yol açınca Bakırköy 23. Noteri Başkatibi Nurettin Aytekin kura çekiminin yapıldığı yerde bir açıklama yaptı. Aytekin'in açıklaması KİPTAŞ'ın twitter hesabından da yayınlandı. KİPTAŞ twitter hesabında, "KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler Hak Sahibi Belirleme Kura Çekilişi sırasında gerçekleşen münferit olayla ilgili Bakırköy 23. Noter Başkatibi Nurettin Aytekin tarafından yapılan açıklamayı kamuoyunun bilgisine sunarız mesajıyla Aytek'in açıklamasını video olarak yayınladı. Aytekin açıklamasında, "3+1 dairelerin 121. yedek talihlisini belirlerken topları çeken arkadaşlara senkronize olarak topları çekmeleri uyarısında bulunduğum sırada 3. sıradaki bayan arkadaş gayrı ihtiyari olarak çektiği toplu keseye atmıştır. Arkadaşa bu uyarı tarafımdan yapılmıştır. 121. yedek talihli 31 bin 222 olarak belirlenmiştir. Orada göründüğü gibi arkadaş bilerek isteyerek o topu keseye atmamıştır" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

istanbul büyükşehir belediyesi Noter Tuzla Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500

Yorumlar (19)

Ufuk Duman:

Neyi düzgün yaptınız ki herseyiniz adaletsizlik lafa geldimi Adalet dersiniz Yürüyüş yaparsınız Türkiye'yi satan adamlar garibana daire verirmi ey gidi ey CHP NİN KİME FAYDASI OLMUSKİ DAİRE VERDİN

44
36
yanıtYanıtla
UğuR DURAN:

Bu işten ne kadar kazanıyorsunuz Merak Ettim Ufuk Bey?

yanıt12
yanıt14
Ufuk Canpolat Canpolat:

Şaşırdık mı milli piyango da yapıyor lar milletin gözü önünde bunda yapmaları çok normal herşeyi ilegal olan bir düzen de yaşarken bu kadarı devede pire kalır

36
5
yanıtYanıtla
ÖZCAN ÖZDEMİR:

Hemen hile hurda iftirası.. Kız kura çekmeyi beceremiyor sonra onu değiştiriyorlar, bu kadar basit.

15
24
yanıtYanıtla
Orhan Dik :

Bunu milli piyangoda yapsalar, ya becerememiş geri atmış diye yumuşatır mısın?

yanıt10
yanıt1
Ufuk Duman:

Özcan başka parti yapsa demediginiz kalmaz gerçi. ne zaman hatanizi kabul ettiniz ki hep hakliniziz geri kalanı haksız Dünyada bi düzgün parti siz kaltiniz

yanıt13
yanıt1
Başkan Ünsal:

Yaf He he

14
8
yanıtYanıtla
Süleyman Demir:

VAY VAY VAY BU KADAR DA BARİZ YAPMAYIN YA BİRAZCIK AYIP OLUYOR

13
1
yanıtYanıtla
Zulkarneyn :

Bunlar hele bir iktidara gelsin, o zaman siz ulkeyi gorun asil ahahahha... Herşey guzel olacak,ver hayali verrrrrr gazı

7
1
yanıtYanıtla
Mert Kaya:

Açıklama yapsan ne yapmasan ne :) ilk kuradaki çekim geçerli olmak zorundadır. Sen sayıyı beğenme torbaya geri koy sonra oyuncu değiştir :D o ne ala memleket sonuçta ilk çekilen kura geçersiz oldu mu oldu :D yeni kişi gelsin yeni sayı gelsin. Varmı Öyle dünya birkaç kez daha değiştirin belki istediğiniz sayıya doğru ilerleyebilirsiniz hızlıca. Elenen elendi nasıl olsa.

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title