Haberler

Survivor Seda ve Sema kardeş mi, ikiz mi? Sema Aydemir ve Seda Aydemir ikiz mi? Seda ve Sema tek yumurta ikizi mi? Kaç yaşındalar?

Güncelleme:

Survivor 2022 izleyicilerinin en merak ettiği konulardan birisi de Seda ve Sema'nın kardeş olup olmadığıdır. Seyirciler Sema ve Seda'yı birbirlerine çok benzetti. Peki, Survivor Seda ve Sema kardeş mi, ikiz mi? Sema Aydemir ve Seda Aydemir ikiz mi? Seda ve Sema tek yumurta ikizi mi? Kaç yaşındalar? Seda ve Sema'nın doğum tarihleri kaçtır? İşte bilgiler...

Survivor Seda kimdir? Survivor Sema kimdir? Survivor 2022'de Seda ve Sema kardeşler mi, ikiz mi? Seda ve Sema Aydemir tek yumurta ikizi mi, çift yumurta ikizi mi? Survivor Seda kaç yaşında, nereli, evli mi? Survivor Sema kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? Detaylar haberimizde...

SURVİVOR SEDA VE SEMA KARDEŞ Mİ, İKİZ Mİ?

Survivor 2022 yarışmasında yer alan Seda Aydemir ve Sema Aydemir ikiz kardeştirler. Seda ve Sema ikizdirler fakat tek yumurta ikizi mi yoksa çift yumurta ikizi mi net bilgi yer almıyor.

Survivor Seda ve Sema kardeş mi, ikiz mi? Sema Aydemir ve Seda Aydemir ikiz mi? Seda ve Sema tek yumurta ikizi mi? Kaç yaşındalar?Seda Aydemir

SURVİVOR SEDA AYDEMİR KİMDİR?

Bursa Kız Lisesi'nden mezun olan Seda Ocak, sırasıyla anaokulu öğretmenliği ve spor yönetimini bitirmiştir.. Rumeli Üniversitesi'nde spor danışmanlığı yapmakta olan Seda Ocak, evli ve 2 çocuk annesi. Spor hayatına 10 yaşında atlet olarak 100 metre engelli olarak başladı. Milli takımda Balkan Şampiyonu olduktan sonra sporu bıraktı. Yarışmaya daha önce katılan Sema Aydemir'in ikiz kardeşi olan Seda Ocak, Survivor'a katılması ile ilgili olarak ise şu sözleri paylaştı, "Survivor'a hazırlık aşamasında günde 2 antrenman yaptık. Zorlandık ama değdi. Gözümün kara olmasının parkurlarda işe yarayacağını düşünüyorum. Canım tatlı değildir, hırsıma da güveniyorum."

Survivor Seda ve Sema kardeş mi, ikiz mi? Sema Aydemir ve Seda Aydemir ikiz mi? Seda ve Sema tek yumurta ikizi mi? Kaç yaşındalar?Sema Aydemir

SURVİVOR SEMA AYDEMİR KİMDİR?

Aydemir, 17 Ağustos 1985'te Bursa'da dünyaya geldi. Survivor 2018 yarışmacısıdır vegeçmiş yıllarda heptatlon branşında gösterdiği performans ile biliniyor. Sema Aydemir Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda 4x400m bayrak yarışında yarışmmıştır. 400 mt engelli branşında en iyi derecesini 56.62sn'lik derecesiyle 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta elde etmiştir.

2004 Atina Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalyası bulunan Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile 2005 yılında evlenip 2016 yılında boşandı. Çiftin Ali isminde bir çocukları bulunuyor. 21 Ocak 2017'de Survivor'ın ünlüler kadrosunda yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Survivor 2022 Survivor 2022 Sema Aydemir Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title