Haberler

KENDİNİ YAKAN KÖMÜR SATICISININ OĞLU VERGİ DAİRESİ VE ESNAF ODASINA KAYITLI İŞLETMEYİZ

Güncelleme:

MUĞLA'da, boş arazide sattığı mangal kömürü çuvallarını almasını isteyen zabıtaya kızıp, benzin döküp kendisini ateşe verdikten sonra tedavi gördüğü hastanede ölen Süleyman Ekici'nin (63) oğlu Nuri Ekici, Bu arazi, Osman Tuğcu'dan kiralanmıştır. Arazinin tapu senedi var. Ayrıca vergi dairesi ve esnaf odasına kayıtlı işletmeyiz. Bu yaşananları aklım almıyor dedi.

Olay, 17 Ocak'ta Marmaris ilçesi Beldibi Mahallesi Emecikli Sokak'taki boş arazide meydana geldi. İddiaya göre, Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bir hafta önce boş araziye gelerek kömür satışı yapan Süleyman Ekici'yi çuvalları kaldırması için uyardı. Olay günü yine öğleden sonra boş araziye gelen zabıta, Ekici'yi bir kez daha uyarıp çuvalları kaldırmasını istedi. Çıkan tartışmanın ardından Ekici, aracından aldığı bidondaki benzini üzerine dökerek, kendini çakmakla ateşe verdi. Yanan Ekici, koşarken, bir kişi üzerine su döküp, battaniye de sararak alevleri söndürdü. İhbarla olay yerine sağlık ekipleri, Ekici'yi ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi'ne götürdü.

KURTARILAMADI

Vücudunda 2'nci ve 3'üncü derecede yanıklar oluşan Ekici, ilk tedavinin ardından hayati tehlikesi nedeniyle Fethiye Özel Lokman Hekim Hastanesi'ne sevk edildi. Tedaviye alınan, 2 çocuk babası Ekici, 18 Ocak sabaha karşı hayatını kaybetti. Ekici'nin cenazesi, getirildiği Marmaris'te toprağa verildi. Bu arada olayın ardından 2 tanık ile zabıta ekiplerinin ifadesi alındı.

'BU ARAZİ KİRALIK'

Söz konusu arazinin belediyeye ait olmadığını ileri süren Süleyman Ekici'nin oğlu Nuri Ekici, kiracı olduklarını belirtip, Babamı 'kömürcü dayı' olarak tüm Marmaris bilir. Psikolojik sorunları ve problemleri yoktu. Marmaris'te 15 yıldır tüm restoran ve otellere mangal kömürü verir, herkes çok sever. Marmaris Belediyesi, bu arazinin kendilerine ait olduğunu söylemiş. Bu arazi, Osman Tuğcu'dan kiralanmıştır. Arazinin tapu senedi var. Ayrıca vergi dairesi ve esnaf odasına kayıtlı işletmeyiz. 10-15 gün önce babamı buradan çıkarmak için belediye zabıtaları ve imar yetkilileri geldi. Babam, belediye başkanı ve yardımcılarıyla görüşmek için gitti ama bir türlü görüşemedi. 25 ton kömürün durduğu yerden kaldırılmasını isteyen ekiplerden süre istemişti dedi.

Olay günü, babasıyla oturdukları sırada, zabıtanın araziye gitmesi için babasını aradığını söyleyen Ekici, Babam kendini yaktığı sırada zabıta ekiplerinin müdahale etmediği söyleniyor. Hala bu yaşananları aklım almıyor. Şimdi bana mangal kömürlerini buradan kaldır diyorlar. Ben kış günü 25 ton malı nereye kaldırayım ifadelerini kullandı.

'HERKES ÇOK SEVERDİ'

Nuri Ekici ve kız kardeşi Gizem Ekici yaşanan olayla ilgili belediye yetkilileri hakkında şikayetçi olacaklarını dile getirdi. Ekici'nin kendini ateşe verdiği sırada alevleri söndürmeye çalıştıklarını söyleyen komşusu Bilal Doksal ise, Ekici, mangal kömürlerini taşımak için süre istedi. Zabıta ekipleri 3 gün daha süre verdiklerini söyleyince 'süre yetmez' diyerek öfkelendi. O anda ne olduysa bir anda yaşandı. Kendini yaktığında hemen suyu açıp alevleri söndürmeye çalıştık, elini yüzünü yıkadık. Çok üzücü bir olaydı. Herkes Ekici'yi çok severdi diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmaris Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title