Haberler

Adliyeler kapalı mı olacak? Hakim ve savcılar izinli mi? İstanbul'da adliyeler açık mı kapalı mı, neden kapalı, ne zaman açılacak?

Güncelleme:

Son dakika yapılan açıklamalara göre, İstanbul'da görev yapan hakim ve savcıların olumsuz hava şartları nedeniyle 2 gün süreyle izinli olduğu duyuruldu. Bunun ardından vatandaşlar, Adliyeler kapalı mı olacak? Hakim ve savcılar izinli mi? İstanbul'da adliyeler açık mı kapalı mı, neden kapalı, ne zaman açılacak? sorularının cevaplarını merak etti. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da adliyeler kapalı mı? Çağlayan Adliyesi açık mı kapalı mı? Bakırköy Adliyesi açık mı kapalı mı? Beyoğlu Adliyesi, Şişli Adliyesi, Fatih Adliyesi, Sarıyer Adliyesi, Eyüp Adliyesi açık mı kapalı mı? Hangi adliyeler kapalı hangileri açıktır? Adliyeler kapalı mı olacak? Hakimler izinli mi, kaç gün izinli? Savcılar izinli mi, kaç gün izinli?

HAKİM VE SAVCILAR İZİNLİ Mİ, KAÇ GÜN İZİNLİDİR?

Yapılan açıklamaya göre İstanbul'da görev yapan savcı ve hakimlerin olumsuz hava koşulları nedeniyle 2 gün süreyle izinli olduğu duyurulmuştur. Buna göre İstanbul'da hakimler ve savcılar 2 gün izinli sayılacaktır.

Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK)'nın yaptığı açıklama şöyle:

"Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden alınan tahmin raporları ve devam eden olumsuz hava koşulları nedeniyle; İstanbul' da görev yapmakta olan Hâkim ve Cumhuriyet Savcılarının 25/01/2022 ve 26/01/2022 (Salı - Çarşamba) tarihlerinde iki gün süreyle idari izinli sayılmalarına ve yargısal iş ve işlemlerin nöbetçi Hâkim - Savcı ve Mahkemeler eliyle yürütülmesine karar verilmiştir.

Saygıyla duyurulur."

Adliyeler kapalı mı olacak? Hakim ve savcılar izinli mi? İstanbul'da adliyeler açık mı kapalı mı, neden kapalı, ne zaman açılacak?

ADLİYELER KAPALI MI?

Hakim ve savcılar izinli sayıldığından dolayı İstanbul'daki adliyelerde duruşma yapılmayacaktır.

KAMU PERSONELİNE İDARİ İZİN VERİLDİ

Kamu personelinin bugün için idari izinli sayılmasının ardından benzer bir karar da Adalet Bakanlığı'ndan geldi.

YARGI MENSUPLARI VE ADLİYE ÇALIŞANLARI İDARİ İZİNLİ

Adalet Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) İstanbul'da yargı mensupları ve adliye çalışanlarının bugün idari izinli sayılmasına ilişkin karar aldı. Yargısal iş ve işlemler nöbetçi hakim ve mahkemelerce yapılacak.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Hakim ve Savcılar Kurulu Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title