Haberler

Son Dakika: Kar yağışı sırasında balıkçıda görüntülenen Ekrem İmamoğlu'ndan eleştirilere ilk tepki

Güncelleme:

Son dakika: İstanbul'u dün gece felç eden kar yağışı sırasında balıkçıda görüntülenen Ekrem İmamoğlu'ndan eleştirilere ilk tepki geldi. Sosyal medyadan paylaşım yapan İmamoğlu, "3 yıldır süren İstanbul'u kaybetme hazımsızlığı öyle bir noktaya geldi ki, 19 saat boyunca sahadan ve AKOM'dan karla mücadeleyi yönetirken, 1 saatlik yemek molam bile konuşulur oldu" açıklamalarında bulundu.

İstanbul dün gece adeta kabusu yaşadı. Günlerdir beklenen şiddetli kar yağışı, megakentte hayatı adeta durma noktasına getirdi, trafik kilitlendi, toplu taşıma aksadı, vatandaşlar yollarda mahsur kaldı. Kar yağışı sırasında İmamoğlu'nun Sarıyer'de bir balık restoranında çekilen görüntüleri gündemi çok farklı bir noktaya kaydırdı. Daha sonra mekan sahibi ve İmamoğlu'da görüntüleri doğruladı.

Son Dakika: Kar yağışı sırasında balıkçıda görüntülenen Ekrem İmamoğlu'ndan eleştirilere ilk tepki

"KAR YAĞIŞI SADECE İSTANBUL'U DEĞİL, TÜM ÜLKEYİ ETKİLEDİ"

Kar yağışı sırasında restoranda görüntülenmesine gelen eleştirilere yanıt veren Ekrem İmamoğlu, sosyal medyadan paylaşımda bulundu. Kar yağışının sadece İstanbul'u değil, tüm ülkeyi olumsuz etkilediğini belirten İmamoğlu, "Ankara-İstanbul karayolu kapandı. Yeni havalimanında ve bağlantı yollarında sıkıntılar hala sürüyor. Ama "vurun abalıya" misali malum medyada varsa yoksa İBB'den bahsediliyor." dedi.

"19 SAATLİK MESAİDE, 1 SAATLİK YEMEK MOLAM BİLE KONUŞULUR OLDU"

Karla mücadele konusunda eleştirilere de yanıt veren İmamoğlu, "3 yıldır süren İstanbul'u kaybetme hazımsızlığı öyle bir noktaya geldi ki, 19 saat boyunca sahadan ve AKOM'dan karla mücadeleyi yönetirken, 1 saatlik yemek molam bile konuşulur oldu" ifadelerini kullandı.

Son Dakika: Kar yağışı sırasında balıkçıda görüntülenen Ekrem İmamoğlu'ndan eleştirilere ilk tepki

"MİLLETİMİZ BU HAZIMSIZLIĞI İYİ BİLMEKTEDİR"

Açıklamalarının devamında İmamoğlu, "Bu zamana kadar, devletimiz, ilçe belediyelerimizle koordineli çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. Binlerce çalışanımızın emekleri ortadayken, 19 saatlik mesaide, 1 saatlik yemek molamın neden gündem yapılmaya çalışıldığı malumdur. Milletimiz bu hazımsızlığı iyi bilmektedir." dedi.

Son Dakika: Kar yağışı sırasında balıkçıda görüntülenen Ekrem İmamoğlu'ndan eleştirilere ilk tepki

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ekrem İmamoğlu İstanbul Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (15)

ADİLCE :

Can boğazdan gelirmiş afiyet olsun.

562
296
yanıtYanıtla
Ahmet Yeni:

Akom nerde ? Eyüp de , sen nerdesin sarıyer de , kapalı yolda Iyi gitmişsin hemde 1 saat git gel yemek ye dalmayı bravo

86
44
yanıtYanıtla
Zeynep Nursen:

Kar yağdı diye adam yemek yemeyecek mi, o gün akpliler oruç mu tuttu

69
43
yanıtYanıtla
Suskun Demir:

kral devam boş ver hazım edemeyen soda içsin :)))))))))

45
51
yanıtYanıtla
burakk:

Verin gazı, sonra bundan da şikayet edersiniz. Nasıl olsa kahramanlarımızı kendimiz uyduruyoruz

yanıt10
yanıt3
Mem Mem:

Bence adama insafsızlık ediliyor.. Ya onu yemek yedi diye eleştirenler, o gün yemek yemedilermi ! Çamur at izi kalır.. Adam gibi Adam ve istanbul için mu arek bir zat...Allah güç kuvvet versin. Başarılarınin daim olmasını diliyorum..

25
19
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Sayın başkanım , başkaları gibi HARAM yiyeceğine sen balık ye . Kim ne yaparsa yapsın bu kervan yürür .

5
26
yanıtYanıtla
burakk:

Sorun yemek değil. Elbette yiyecek ama her şeyi ne kadar siyasileştiriyor. Verdiği cevaplara bakın. Yahu gözler üzerinde biraz dikkatli ol, balıkçıda yemede bir büfede sandviç yerken foto ver, insanlar şu sıkıntıda "halk adamı" olduğunu düşünsünler.

17
7
yanıtYanıtla
Bülent Sevil:

2014 yılında mecididyeköyden avcılara metrobüs ile 2.5 saatte geldim bu kadar eleştiri yapanlar o günleri unutular galiba bu kadar büyük bir kar yağışı olmuş millet kış lastiği takmamış eleştiri yaparlar anca :D

4
13
yanıtYanıtla
Tolga Akay:

Şifa olsun başkanım

3
14
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title