Haberler

İmamoğlu'nun restoranda olduğunu doğrulaması sonrası CHP'li Mehmet Bekaroğlu özür diledi: Gerçekten utandım

Güncelleme:

İstanbul'da kar yağışının etkisini sürdürdüğü sırada İmamoğlu'nun bir restorandayken görüntüsünü paylaşan AK Partili Betül Sayan Kaya'ya CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu "Bir hanımefendi yalan konuşur mu, bu büyük yalanı söylerken biraz utanmaz mı?" ifadelerini kullanmıştı. İmamoğlu'nun görüntüyü doğrulamasının ardından Bekaroğlu, "Sayın Betül Sayan Kaya ve herkesten özür dilerim. Gerçekten utandım" dedi.

Kar yağışının hayatı adeta durma noktasına getirdiği İstanbul'da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sarıyer'de bir balık restoranında görüntülenmesi tartışmaları siyasi boyuta getirdi.

"BALIK KEYFİ YAPARAK BAŞKANLIK YAPILMAZ"

AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Betül Sayan Kaya, dün akşam sosyal medya hesabından İmamoğlu'nun söz konusu görüntülerini paylaşmış ve "İBB başkanlığı öncelikle sorumluluk sahibi olmayı gerektirir. Kadınlar, yaşlılar, bebekler yollarda aç, susuz kalmışken balık keyfi yaparak belediye başkanlığı yapılmaz" ifadelerini kullanmıştı.

İmamoğlu'nun restoran olduğunu doğrulaması sonrası Mehmet Bekaroğlu'ndan Betül Sayan Kaya'ya özür: Gerçekten utandım

"BU BÜYÜK YALANI SÖYLERKEN BİRAZ UTANMAZ MI?"

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu ise Kaya'nın bu paylaşımına "Türkiye'nin eski bir Bakanı, bir hanımefendi yalan konuşur mu, bu büyük yalanı söylerken biraz utanmaz mı? Dün gece restoran kapalıydı... Artık bunu herkes biliyor ama Bakan Hanım hala özür dilemiyor" açıklamalarıyla yanıt vermişti.

İmamoğlu'nun restoran olduğunu doğrulaması sonrası Mehmet Bekaroğlu'ndan Betül Sayan Kaya'ya özür: Gerçekten utandım

"HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM, GERÇEKTEN UTANDIM"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun restoranda olduğunu doğrulaması üzerine paylaşımı silen Bekaroğlu, Betül Sayan Kaya'dan özür dileyerek "Sayın Betül Sayan Kaya ve herkesten özür dilerim. Gerçekten utandım. Ekrem Bey, saat 18.00-19.00 arası o restorandaymış" dedi.

"BU SAATE KADAR AÇIKLAMA YAPILMALIYDI"

Özrü kendi hatası dolayısıyla dilediğinin altını çizen Bekaroğlu, "Yanlış anlaşılmasın; ben kimse için değil, kendi hatam dolayıyla özür diledim. Ekrem Bey'in bir saatlik yemeğinde elbette bir sorun yok ama bu saate kadar bir açıklama yapılmalıydı, insanlar zor duruma düşürülmemeliydi" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'nun restoran olduğunu doğrulaması sonrası Mehmet Bekaroğlu'ndan Betül Sayan Kaya'ya özür: Gerçekten utandım

Haberler.com / Emre İliksiz - Politika

Mehmet Bekaroğlu Ekrem İmamoğlu Haberler

500

Yorumlar (32)

UğuR DURAN:

O kadar rezilsiniz ki adama yediği yemekten vurmaya çalışıyorsunuz... Yazıklar olsun, sizin yapacağınız siyaset ancak bu kadarla sınırlı...

103
237
yanıtYanıtla
msa trade:

süleyman soylu sahada sabahlıyor. boyle politikacı olmaz halktand eğil

yanıt58
yanıt19
muro:

Ne CHP yi nede Imamoglunu severim ama bu olayin nesi yanlis.Adam metropol belediye baskani restorantada gidecek piknigede cikacak,denizede girecek,isine engel degilki.robot degil sonucta o da insan.Cubbeli hoca jetski ye bindi ya hoca yaparmi dediler,yapar oda insan. bazi seyler abartiliyor.

94
222
yanıtYanıtla
Enes GENÇ:

Her şeyin zamanı var. Mahalle yanarken…

yanıt95
yanıt21
Ramazan Gül:

Belediye başkanı balık yiyemez diye bir kanunmu var?

78
211
yanıtYanıtla
Sanane Adımdan :

Şehirde kaos varken yiyemez millet orda aç susuz donmuş haldeyken yiyemez ben 8 saat bekledim yolda aç susuz adam balıkçıda balık yiyor 2024 seçiminde bende balıkçıda olucam bu sefer benden oy istemesin

yanıt27
yanıt6
Ceren Oguz:

Hak yememiş adam ,Balık yemiş ..Afiyet olsun başkan.

109
171
yanıtYanıtla
muro:

bundan sonra imamoglu azik alip gidecek belediyeye.kaynamis yumurta patates falan.ya adami sevmem chp lide degilim ama adamda bu konuda bi kusur yok.varsada bu medyada abartilan kadar yok. yoksa banane imamoglunda chp den.

69
160
yanıtYanıtla
muro:

arkadaslar herkesten ozur.ben bunun sadece bi yemek oldugunu zannettim,merisem adam ingiliz buyukelcisiyle gorusmus, abd ve ingilizle gorusuyorsan vardir bi firildaklik.

yanıt17
yanıt0
Ahmet Keçeci:

Yahu el insaf, bir kişide zincir yok, millet kabak lastikle yollarda sonra belediye işini yapmamışmış. Adamın lastiği kabak, kamyonu kaydırıyor ve yol tıkanıyor. Ekipler yol tıkalıyken nasıl gidip müdahele etsin ? iğneyi kendine batıracaksın, meteoroloji günler öncesinden SANA da uyarı veriyor vatandaş, zincirini al, kabak lastikle yola çıkma diye. Gelip belediye mi değiştirsin senin lastiğini ?

77
135
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title