Haberler

Eski Galatasaraylıdan olay tuvalet kağıdı göndermesi! Arda Turan'ı fena ti'ye aldı

Güncelleme:

Eski Galatasaraylı futbolcu Ümit Karan, evinde 400 liralık tuvalet kağıdı kullanan sarı-kırmızılıların kaptanı Arda Turan'ı ti'ye aldı. Karan, "Arda'nın en değerli yeri orası olduğu için yatırımı doğru yere yapmış" ifadelerini kullandı.

Bir ödül törenine katılan Galatasaray'ın eski futbolcusu Ümit Karan, Arda Turan'a yaptığı göndermeyle dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde evinde 400 liralık tuvalet kağıdı kullanmasıyla gündem olan Turan'a esprili bir dille takılan Karan'ın sözleri sosyal medyada da çok konuşuldu.

Eski Galatasaraylıdan Arda Turan'a olay tuvalet kağıdı göndermesi: En değerli yeri orasıÜmit Karan

"YATIRIMI DOĞRU YERE YAPMIŞ"

Snob Magazin'in haberine göre, Eski futbolcu Ümit Karan, geçtiğimiz günlerde Galatasaray'da oynayan Arda Turan'ın evinde 400 TL'lik siyah tuvalet kağıdı kullanması hakkında konuştu. Karan, "Arda'nın en değerli yeri orası olduğu için yatırımı doğru yere yapmış" diyerek, espri yaptı.

Eski Galatasaraylıdan Arda Turan'a olay tuvalet kağıdı göndermesi: En değerli yeri orası

"ARTIK HER TUVALETE KOYMUYORUM"

Geçtiğimiz günlerde tuvalet kağıdıyla ilgili gelen yorumların ardından açıklama yapan Arda Turan eşi Aslıhan Doğan Turan, "Bir arkadaşımda görmüştüm çok beğenmiştim. Türkiye'de yok, yurt dışından getirttim. Çok özel bir şey değil ama zor bulunuyor. Artık her tuvalete koymuyorum sadece misafir tuvaletinde var" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Ümit Karan Arda Turan Haberler

500

Yorumlar (3)

Emirhan Araç:

Görgüsüzler sizi

29
0
yanıtYanıtla
sem sem:

Ya birde bunların fanları var bu ülkede sizlerin ve hatta dahada zenginlerin verecek hesabınız yok ya açlıktan soğuktan titreyen ölen insanların olduğu bir dünyada tuvalet kağıdına 400 lira vermek siz cehenneminize odun satın alıyorsunuz tek açıklaması bu zenginliği anlarım arabayı evi anlarımda tuvalet kagıdı sımarıklık hadsizlik görgüsüzlük kepazelik başka birşey değil

11
1
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Galatasaray'dan aldığı hak etmediği paraları en doğru yerlere harcıyor. Bravo gerçekten bravo. Az kaldı tarihin ilk küme düşen Galatasaray'ı olmanıza.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title