Haberler

Polislerin dalgınlığından faydalanan kişi, ekip otosundan böyle kaçtı

Güncelleme:

İstanbul Sultanbeyli'de polis ekiplerince emniyete götürülmek üzere ekip otosuna bindirilen bir kişinin araçtan kaçma anı, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, durdurdukları S.Ö. isimli kişiyi emniyete götürmek istedi.
Üst aramasının ardından polis aracına bindirilen kişi, iki polis memurunun aynı araca geçmesinin ardından kapıyı açıp hızla uzaklaştı.

OLAYDAN SONRA EMNİYETE GELDİ

Olaydan kısa bir süre sonra Ahmet Yesevi Polis Merkezi Amirliğine geldiği ve herhangi bir suçtan aranmadığı belirtilen S.Ö, işlemlerinin ardından emniyetten ayrıldı.

KAÇTIĞI ANLAR KAMERADA

Yürütülen bir çalışmayla ilgili bilgisine başvurmak için emniyete götürülmek istendiği bildirilen S.Ö'nün kaçma anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Söz konusu görüntülerde, üst aramasının ardından ekip otosuna bindirilen S.Ö, polislerin de araca binmesini bekledikten sonra kapıyı açarak kaçtığı anlar yer alıyor.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Sultanbeyli Hisarcık Haberler

500

Yorumlar (2)

Samet Yalçın:

Polisime bak be tenezzül bile etmiyor :D ülkede suçlumu yok :D sende haklısın. birde koşsan ne olacak. sonra serbest bırak. :D

7
0
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Amerida da polis kelepçeyi araça bağlıyor.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title