Haberler

Samsung, 220 inçlik devasa ekranını satışa çıkarıyor

Güncelleme:

Samsung, Barcelona'da düzenlenen Integrated Systems Europe (ISE) 2022 fuarında yeni microLED ekranlı çözümlerini duyurdu. The Wall ve The Wall All-in-One yeni nesil ekranlar konferansa damga vururken, şirketin EV şarj istasyonu ve hibrit sınıf teknolojisi de dikkatlerden kaçmadı.

Samsung, kitap gibi katlanabilen OLED ekranlarını tanıttı

Samsung, microLED ekranlı yeni ürünlerini duyurdu

Samsung Electronics, Integrated Systems Europe 2022'de yenilikçi microLED ekranlarını sergiledi. Devasa bir ekran boyutuna sahip olan The Wall için üç yeni model duyuruldu. Şirket, bu ürünler ile microLED teknolojisinin geleceğini belirleyeceğine inanıyor.

Samsung Electronics'in Görsel Ekran Başkan Yardımcısı Hyesung Ha'ya göre microLED teknolojisi, lüks endüstrisinden konaklama ve seyahate kadar ekran inovasyonunun geleceğini tanımlayacak şekilde geliştirilecek.

The Wall

IWB model adıyla duyurulan yeni görüntüleme teknolojileri, 0,63 ve 0,94 piksel aralıklarına sahip. Samsung'un ISE 2022'deki açıklamasına göre 0,63 piksel, The Wall serisindeki şimdiye kadarki en küçük piksel aralığı anlamına geliyor.

110 inç için 4K ve 220 inç için 8K kalitesine kadar çeşitli ekran boyutları sunan The Wall; 120Hz kare hızı, HDR10/10+ ve LED HDR ile Samsung'un en ayrıntılı dinamik aralık genişletmesine yer veriyor.

Ayrıca Samsung, ekranlarda "içeriğin her saniyesini anında analiz eden ve resim kalitesini optimize eden" yapay zekalı bir işlemci olduğunu söylüyor. Ayrıca yeni ekran, dünya çapında ön sipariş için hazır.

The Wall All-in-One

Barselona'da görücüye çıkan bir diğer ürün ise The Wall All-in-One (model adı IAB) oldu. Standart çözünürlüğü 16: 9 olan üç farklı model ile sunulan görüntüleme teknoloji şu seçeneklere sahip: 4K 146 inç, 2K 146 inç ve 2K 110 inç.

Kurulum sonucunda sadece 59 mm kalınlığında olan The Wall All-in-One, ayrı bir cihaza ihtiyaç duymadan çalışabiliyor. Ekrandaki giriş bağlantısı ile temiz bir kurulum yapılabiliyor.

Samsung bu iki devasa ekranlı ürünlerine ek olarak OHA 55", 75" ismindeki dış mekan çözümlerini de duyurdu. Underwriters Laboratories (UL) tarafından doğrulanan ekranlar, elektrikli araç şarj istasyonlarında kullanılabilir.

Siz Samsung The Wall ve The Wall All-in-One hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi SDN Forum'da veya yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete / Güncel

Barcelona Samsung Haberler

Bakmadan Geçme

Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title