Haberler

İETT şoförü, "Elim ayağım titriyor" deyip seyir halindeki otobüsü durdurdu! İşe giden yolcular şaşırıp kaldı

Güncelleme:

İstanbul'da seyir halindeki İETT otobüsünün şoförü, psikolojisinin bozulduğunu belirterek bir anda otobüsü yol kenarına park etti ve daha fazla ilerleyemeyeceğini söyledi. Otobüsteki yolcular duruma tepki gösterirken, şoför, "Elim, ayağım titriyor. Ben bu şekilde gitmiyorum" dedi.

İstanbul'da seyir halindeki İETT otobüsünün şoförü bir anda otobüsü yolun kenarına park edip kontak kapattı. Olaya anlam veremeyen yoldan geçen vatandaşlar ve yolcular şaşkına döndü.

Geçtiğimiz günlerde Cebeci-Eminönü seferini yapan 36CE hat numaralı otobüsün şoförü, duraktaki yolcuları aldıktan kısa bir süre sonra psikolojisinin bozulduğunu öne sürerek, otobüsü yol kenarına park etti ve daha fazla ilerleyemeyeceğini söyledi.

YOLCULAR TEPKİ GÖSTERDİ

Duruma tepki gösteren yolcular, şoför ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında şoför, bu şekilde hareket edemeyeceğini belirtti.

Yolda giderken bir anda durdu: İETT şoförü 'elim ayağım titriyor' deyip kontak kapattı!

"ELİM AYAĞIM TİTRİYOR"

Şoför, işe geç kalacaklarını dile getiren yolculara ise, "Elim, ayağım titriyor" şeklinde cevap verdi. Bir kadın yolcunun, yaşanan tartışma sırasında "Yapmayın, korkuyorum" dediği duyuldu.

Yolda giderken bir anda durdu: İETT şoförü 'elim ayağım titriyor' deyip kontak kapattı!

CEP TELEFONU KAMERALARINA YANSIDI

İETT şoförü ile yolcular arasında yaşanan tartışma cep telefonu kamerasına yansırken, yaklaşık 20 dakika sonra otobüsün hareket ettiği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İETT Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

Güray Dilli :

Şöför gereğini yapmış. İlerleyip kaza yapsa yolcuların ve trafik güvenliğini tehlikeye atsa daha mı iyi olurdu

154
2
yanıtYanıtla
ferfer:

bizim millette bi garip adam rahatsızlandı demekki yola sizin zorunuzla devam etse kalp krizi falan geçirse otobüsü uçursa kafanız basmıyomu böyle şeylere ??işe yetişeceklermiş

83
3
yanıtYanıtla
Halit:

tepki gösterenler ayıp etmiş her zaman şöförmü yolcuyu kurtaracak bu seferde zorda olan şöförmüş

61
1
yanıtYanıtla
Gd Ush:

Adamın belki sorunları var ilerlerse ya kendisine ya otobustekilere zarar gelebilirdi, yolcular lütfen tepki göstermeden önce biraz düşünün.

60
1
yanıtYanıtla
Burak Ergül:

Adamın psikolojisi bozulmuş , elim ayağım titriyor diyor haber okuyanların bir kısmı gülme emojisi atmış neye gülüyorsunuz arkadaşlar ? Babanızın yada çocuğunuzun yada sizin başınıza gelse aynı şekilde gülebilecek misiniz .

34
0
yanıtYanıtla
mahmut kemal :

Doğma büyüme 50 yıllık İstanbul'lda yaşıyorum böyle kepazelik görmedim kim bunlar beeldiyeye ne kadar kapasitesiz eleman varsa doldurmuşlar.

4
22
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Toplu taşıma şoförlerine karşı yolcuların daha duyarlı olması gerekir. Şoföre, oraya gider mi, buradan geçer mi, o durağa gelince haber verir misiniz, karttaki bakiye yetersiz olunca para geçer mi? gibi saçma sorular sorulmaması gerekir. Günde kaç kişiye aynı cevapları vermek o insanları yoruyor.

25
0
yanıtYanıtla
Ebru Haksever:

Adam elim ayağım titriyor diyor,daha ne desin .rahatsizlanmış,ollamaz mı? Hiçbir şoför durup dururken böyle yapmaz.sizi riske atmamış,en iyisini yapmış.adama yardımcı olacağınıza tepki gösteriyorsunuz. insanlık kalmamış.nekadar üzüldüm şoföre.çok geçmiş olsun

8
0
yanıtYanıtla
Omurilik Sarmsağı :

"Psikolojim bozuldu" demeyeceksin. "Böğrüm ağrıyor, şorama bi sancı girdi, kafam dönüyor,..." falan diyeceksin.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title