Haberler

İmamoğlu ve Yavaş'ın tokalaşmaması gündem yaratmıştı! Olayın perde arkası ortaya çıktı

Güncelleme:

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, cumartesi günü İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın CHP'nin Maltepe mitinginde bir araya geldiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

İMAMOĞLU, YAVAŞ'LA TOKALAŞMADI

Gökçek tarafından paylaşılan görüntülerde, miting alanına geldiği sırada oturan kalabalıkla tek tek tokalaşan İmamoğlu'nun Mansur Yavaş ile tokalaşmadığı görülüyor. İmamoğlu'nun geldiği sırada oturduğu görülen Mansur Yavaş'ın kafasını çevirmesi ve yüzünün asık olması gözlerden kaçmadı. İki başkan daha sonra yanlarına gelen vatandaşlarla selamlaşıp fotoğraf çektirdi.

FOTOĞRAFLI YANIT

Bu durumun gündem olmasının ardından belediyeye dair haber paylaşan bir sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. Tweet'te, İmamoğlu ve Yavaş'ın aynı gün el sıkıştığı görüntüler paylaşılıp "Bazı haber sitelerinde, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın miting alanında tokalaşmadığı iddia edildi. Halbuki İmamoğlu ve Yavaş, Florya'da buluştu ve mitinge birlikte gitti" ifadelerine yer verdi.

İşte ikilinin tokalaştığı o kare;

İmamoğlu ve Yavaş'ın tokalaşmaması gündem yaratmıştı! Olay perde arkası ortaya çıktı

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

istanbul büyükşehir belediyesi Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş Haberler

Bakmadan Geçme

Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi!
500

Yorumlar (35)

HALİS ER:

İbb ve yalaan Ayrılmaz İkili

79
60
yanıtYanıtla
Denden Semsem:

Her iki başkan da devasa projeleri ile bulundukları illeri çok farklı konuma taşıdır. Öyle ki bunu dünyanın en güçlü şehirleri indeksinde görülüyor. Dolayısı ile bu devleti yönetecek kadar tecrübelerinin olduklarını düşünüyorum.

55
82
yanıtYanıtla
Hsn:

Katılıyorum İstanbul'daki musluk takma töreni ve Fatih Sultan mehmed in çakma portresine trilyon para vermek indekste bayağı üst sıralara çıkarmıştır,ankarada ise kavşak bitirememe projesi var yavaşın başka birşey bulamadım ama o yeter dev olarak

yanıt24
yanıt20
ERKAN :

Hsn sizinkiler toplu açılış törenlerinde 30 yıldır açık olan fabrikaları, çeşmeleri hatta ve hatta chp li birine ait fabrikaları açıyordu. istediğin kadar karala artık uyandık

yanıt13
yanıt19
Hsn:

Erkan ben şuana kadar akpartiye oy vermedim ama siz zerre iş yapmamış adamların peşinden körükörüne gidersiniz,sen sana ezberletilenleri söylemeye devam et 30 sene iktidar olsanız bir çivi bile çakamazsınız bu ülkeye sonra bununla övünürsünüz

yanıt18
yanıt8
Hsn:

Kılıçdaroğlu chp sinin yapmadıklarını saçmalıklarını yazmaya kalksam buradan patagonyaya yol olur,akparti iktidar olmayabilir bu ekonomiyle hiç sözüm olmaz hak ta veririm ama Allah chp nin şerrinden korusun bu ülkeyi

yanıt20
yanıt8
Osman Yaşar:

bir vatandaş olarak ve ankara da yaşadığım için merak ediyorum mansur yavaşın yapmış olduğu dev hizmetlerden örnek verebilir misiniz

58
62
yanıtYanıtla
ERKAN :

kimseye belediyenin parasını peşkeş çekmiyor, parsel parsel satmıyor tek hizmeti bu olsa bile oy hakkediyor.

yanıt34
yanıt27
Gezgin:

yani çalmasın ama hizmette yapmasın yeter? kafaya bak ya :) e o kadar vaat verdi, geldiğimde bunları yapacağım diye. Yapmadı demek ki yalancı. Bunu da mı düşünemiyorsunuz? :) mesela 58 km metro yapacağım dedi, 1 metre dahi bir şey yapmadı :)

yanıt17
yanıt6
Onur Yener:

İmamoğlu ve Yavaştan icraat beklemek mi, horozun altında yumurta ve öküzün altında süt bulma şansım kesinlikle daha fazla.

51
55
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title