Haberler

Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki iddiasına AK Parti'den zehir zemberek yanıt

Güncelleme:

Bugün parti grubunda konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Kaçmanın hazırlıklarını hızlandırdılar. Akşam saat 22:00'de bir kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim" şeklindeki sözlerine yanıt AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten geldi. Çelik, yaptığı açıklamada "Bunu daha önce de söylemişti. Ancak milletimiz 15 Temmuz gecesi kimin tanklara karşı milletiyle beraber direndiğini, kimin de tankların yol vermesiyle kaçtığını görmüştür" ifadelerine yer verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu parti grubunda yaptığı konuşmada dikkat çeken ifadeler kullandı. Bugün saat saat 22.00'de bir açıklama yapacağını belirten Kılıçdaroğlu, "Kaçmanın hazırlıklarını hızlandırdılar. Erdoğan vakıf süsü verdiği paralel yapılarla yurt dışına devasa paralar aktarıyor. Yurtdışındaki yapının başlarında da Erdoğan'ın aile bireyleri geliyor. O yabancı ülkede oturma ve çalışma izni çıkartma istiyorlar paravan yapı üzerinden. Birkaç yüz kişi ile sınırlı. İzin çıkarma peşindeler" ifadelerine yer verdi.

AK PARTİ'DEN JET YANIT

Gergin siyaset ortamında tansiyonu daha da yükselten bu sözlere AK Parti cephesinden yanıt gecikmedi. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Kılıçdaroğlu, Sn Cumhurbaşkanımızla ilgili 'kaçacak' ifadesini kullanmış. Bunu daha önce de söylemişti. Ancak milletimiz 15 Temmuz gecesi kimin tanklara karşı milletiyle beraber direndiğini, kimin de tankların yol vermesiyle kaçtığını görmüştür" dedi.

İşte Çelik'in Kılıçdaroğlu'na cevaben yaptığı paylaşımlar;

- Cumhurbaşkanımızı hiç kimse nefret siyasetinin diliyle tehdit edemez. Cumhurbaşkanımıza nefret siyasetiyle saldıranlara gerekli karşılığısiyaset ve hukuktemelinde vermeye devam edeceğiz.

- CHP yönetimi, siyasete nefret yazılımı yüklemeye çalışıyor. Bu CHP'ye gönül vermiş vatandaşlarımızın haketmediği bir durumdur. Nefret siyasetine karşı durmaya kararlıyız.

- Kılıçdaroğlu'nun ülkemiziistikrarsızlaştırmaya dönük beyanları, cılız kalmaya mahkumdur. Bu beyanlar millet odaklı bir siyaset anlayışından yoksundur. Başkalarının dediklerinin kötü bir tercümesidir.

- Kılıçdaroğlu'nun devlet bürokrasisini sürekli olarak tehdit etmesi, Türkiye Cumhuriyeti devletini işlemez hale getirmeye dönük bir teşebbüstür. Bu hiçbir şekilde siyasi bir yaklaşım değil, geçmişte örnekleri görülen bir vesayet arayışıdır.

- Kılıçdaroğlu, Sn Cumhurbaşkanımızla ilgili 'kaçacak' ifadesini kullanmış. Bunu daha önce de söylemişti. Ancak milletimiz 15 Temmuz gecesi kimin tanklara karşı milletiyle beraber direndiğini, kimin de tankların yol vermesiyle kaçtığını görmüştür.

- Kılıçdaroğlu, şimdiye kadar bir sürü temelsiz iddia ortaya atıp belge bilgi açıklayacağım dedi. Ancak açıklamaları hiçbir siyasi netice doğurmadı. Tüm bu açıklamalar çevre kirliliğinden başka bir şey üretmemiştir.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

mehmet sadık kaya:

Buda lider,ve ne yazikki geldiğinden beri iftira siyasetinden başka ürettiği tek şey yok

131
103
yanıtYanıtla
Zamanla Akıllanan Adam:

mitinglerinde heryer kandil her yer direniş denilen adam. bunları söylüyor. sinirden delirmek üzereyim.

133
88
yanıtYanıtla
Hakan Saglam:

Montaj onlar trollerin isi.haklarinda dava acildi bilginize arkadasim.lutfen her duyduguna inanmayiniz.sabit fikirli olmayiniz

yanıt73
yanıt56
Recep Yılmazer:

Hakan sağlam he he tabi montaj.milletin kulakları sağırdı. slogan gelince müziğin sesini açtılar.türk bayrağını sokmadılar.gerçekleri saptırmayın.montajın arkasına sığınmayın.pkk chp ye destek vermese bukadar oyu rüyanızda görürsünüz.

yanıt64
yanıt49
Reis1642:

Hakan hepsi montaj hepsi yalan tek doğru sizsiniz...millet zaten saf tek akıllı sizsiniz.. HDP yi meclise sokmak için her evden oy isteyen kimdi oda montaj dimi?

yanıt74
yanıt36
mesut:

Yazık sana Kılıçdaroğlu

102
118
yanıtYanıtla
Foto Yaşar:

yaw Allah aşkına biraz ülke için çalış yaw

145
62
yanıtYanıtla
Fatihan:

Bu chp zihniyetinden bel üstü bir siyaset hiç görmedim,galiba goremeyecegimde

109
96
yanıtYanıtla
hakan ilçin:

Hep iftira hep kötülük birazda faydalı olmaya çalış...

97
85
yanıtYanıtla
arif KABAÇALI:

yahu bu kılıçdaroğlu herşey çok güzel olacak programın reytingini geçti güldür güldür programına da yaklaştı haa demedi demeyin

83
71
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title