Haberler

Pazaryeri ve Osmaneli'de Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin sergileri açıldı

Güncelleme:

Bilecik'in Pazaryeri ve Osmaneli ilçelerinde Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerince hazırlanan sergi açıldı.

Bilecik'in Pazaryeri ve Osmaneli ilçelerinde Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerince hazırlanan sergi açıldı.

Pazaryeri Halk Eğitim Müdürü Ahmet Deniz Kapcı, açılışta yaptığı konuşmada, bugüne kadar 72 kurs açtıklarını ve 1600 kursiyerin katıldığını söyledi.

Kapcı'nın konuşmasının ardından gitar ve kick boks gösterisinin gerçekleştiği serginin açılış kurdelesi kesildi.

Kursiyerler sergide yaptıkları çalışmalar hakkında ziyaretçilere bilgi verdi.

Sergi açılışına Belediye Başkan Vekili Selami Özdil, MHP İlçe Başkanı Haluk Filizli, milli eğitim şube müdürleri, daire müdürleri, vatandaşlar ve kursiyerler katıldı.

Osmaneli

Osmaneli ilçesinde Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri, Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında el sanatları sergisi düzenlendi.

Merkezde eğitim gören kursiyerlerin el emeği ürünlerinin yer aldığı serginin açılışı, Kaymakam Yüksel Ünal, Belediye Başkanı Münür Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Döş tarafından yapıldı.

Açılışta konuşan Kaymakam Yüksel Ünal, hayat boyu öğrenmenin, teknik eğitim ve becerileri sağladığını ve iş yerinde kazanılan mesleki becerilerin kazanılmasına yol açtığını söyledi.

Hayat boyu öğrenmenin yaş, statü ya da eğitim seviyesine bakılmaksızın okullarda üniversitelerde, evde, işte ya da toplum içinde herhangi bir yerde gerçekleştirilebildiğini vurgulayan Yüksel, "Bugün burada Halk Eğitim Merkezimizin kursiyerleri tarafından yapılan el emeği göz nuru emeklerinin sergilenmesi için bir aradayız. Serginin hayırlara vesile olmasını dilerim." dedi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Arif Elmas ise yıl boyunca toplam 146 kursta, 2 bin 346 kursiyere eğitim verildiğini söyledi.

Sergide, el sanatları, dikiş, nakış giyim ve takı tasarım kurslarındaki el işi çalışmalar beğeniye sunuldu.

Serginin 7 Haziran Salı gününe kadar ziyaret edilebileceği ifade edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Pazaryeri Hisarcık Osmaneli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title