Haberler

Putin'in gece yarısı Kremlin'e yaptığı çıkarma uykuları kaçırdı! Herkesin aklına "Darbe mi oluyor?" sorusu geldi

Güncelleme:

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve korumalarından oluşan konvoyun gece geç saatlerde Kremlin'e geldiği görüntüler büyük merak uyandırdı. Rus basını gelişmeyi "olağanüstü bir durum" olarak yorumlarken, Putin'in gece yarısı böyle bir çıkarma yapmasının bazı önemli kararla ilişkilendirildiğini aktardı. Sosyal medyada darbe ihtimalinin de aralarında bulunduğu çok sayıda iddia ortaya atılırken, Sözcü Peskov ise Putin'in Kremlin'e gitmediğini öne sürdü.

Ukrayna'ya yönelik işgalini 24 Şubat'tan beri sürdüren Rusya'da Devlet Başkanı Vladimir Putin'in gece yarısı Kremlin'e yaptığı çıkarma gündem oldu. Rus basını bile yaşanan gelişmeyi "Olağanüstü bir durum" şeklinde yorumlarken, önemli bir kararın arifesinde olunabileceği değerlendirmesinde bulundu.

VATANDAŞLAR KONVOYU ENDİŞE İÇİNDE İZLEDİ

İnternete düşen görüntülerde Putin ve konvoyunun acil bir şekilde Kremlin'e doğru yola çıktığı ve çevredeki vatandaşların da merak içinde yaşananları izlediği görülüyor. Videoyu sosyal medya hesaplarından paylaşan çok sayıda kullanıcı ortaya çeşitli iddialar da attı.

KREMLİN ÇIKARMASI DARBE İDDİALARINI DA BERABERİNDE GETİRDİ

Bu iddialar arasında en dikkat çekenleri ise Rusya'nın Litvanya'ya savaş açma ihtimali, Romanya'nın Moldova ile birleşme ihtimaline karşı Rusya'nın Moldova'yı işgal girişimi, Putin'in Belarus'a nükleer başlık taşıyan balistik füze yerleştirme planı ve darbe ihtimaliydi.

SÖZCÜ PESKOV: PUTİN, KREMLİN'E GELMEDİ

Batı medyası görüntüleri özellikle darbe ihtimali ekseninde servis ederken, iddia kısa sürede büyük tartışma yarattı. Rusya'da gece yarısı yaşanan gelişme sosyal medyada da kısa sürede gündem olurken, Sözcü Peskov ise görüntülerin aksine Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in gece yarısı Kremlin'e gelmediğini söyledi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Vladimir Putin Moskova Kremlin Rusya Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

Mert Paşa:

O kadar kişinin canını yaktın, seninkini de yakarlar putiiin

105
73
yanıtYanıtla
Abdulkadir Y:

Rus yanlısı değilim ruslarıda hiç sevmem suriyede çogunun kellesini aldık ama avrupa ve abd ye karşı şuan müttefikiz ve abd avrupa işbirliği ile yunanla çıkarılacak savaşta putin yanımızda yer alacak o nedenle şuan kendisi bize lazım.

yanıt0
yanıt0
Umit Cetin:

Darbeci Amerika bizede darbeyi denedi beceremedi Rusyanin yanindayiz

71
77
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Hiç bir zaman ah lar öbür dünyaya gitmeden cezasını bulur bu bir gerçektir hiç bir zaman kul hakkı yemiyeceksin kul hakkına girmeyeceksin sonunu bu dünyada çekersin

78
24
yanıtYanıtla
Halil Akgül:

O kadar insan öldürdünüz ki o insanların ahı yakanizi bırakmaz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title