Haberler

Meski, Asfalt Onarım Çalışmalarına Devam Ediyor

Güncelleme:

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, altyapı çalışmalarının ardından başlattığı asfalt onarım çalışmalarına devam ediyor. MESKİ ekipleri, 1 Mart 2022’den bugüne dek 22 bin 190 bitümlü sıcak asfalt kaplama ve 5 bin 880 ton asfalt yama çalışması yaptı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, altyapı çalışmalarının ardından başlattığı asfalt onarım çalışmalarına devam ediyor. MESKİ ekipleri, 1 Mart 2022'den bugüne dek 22 bin 190 bitümlü sıcak asfalt kaplama ve 5 bin 880 ton asfalt yama çalışması yaptı.

MESKİ Genel Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde kurulan Asfalt Şube Müdürlüğü, 1 Mart 2022'den bugüne kadar Akdeniz ilçesine bağlı Çay, Çilek ve Özgürlük Mahallelerinde 22 bin 190 ton bitümlü sıcak asfalt kaplarken; Akdeniz, Toroslar, Yenişehir ve Mezitli ilçelerinin çeşitli mahallelerinde ise 5 bin 880 ton asfalt yama çalışmasını tamamladı.

MESKİ birimleri, asfalt onarımı çalışmalarının yanı sıra yurttaşların TEKSİN çağrı merkezi üzerinden bıraktığı onarım sonrası asfalt taleplerini de değerlendiriyor.

Kaynak: ANKA / Yerel

Mersin Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title