Haberler

Yenişehir Belediyesi ilçedeki park ve bahçeleri yeniliyor

Güncelleme:

Yenişehir Belediyesi ilçedeki park ve bahçelerdeki bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Yenişehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce yürütülen bakım ve onarım çalışmaları ilçedeki tüm park ve bahçelerde sürecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, vatandaşların yaz aylarında daha konforlu vakit geçirebilmelerini sağlamak amacıyla park ve bahçelerde bakım ve onarım çalışmalarını hızlandırdıklarını belirtti.

İlçede toplam 42 mahallenin olduğunu aktaran Beşikci, şunları kaydetti:

"Bu mahallelerde parklarımızın içerisinde çocuklarımızın eğlenebilecekleri güvenli oyun grupları, spor yapmak isteyen vatandaşlarımız için fitness aletleri, yürüyüş ve bisiklet yolları ile mevsimimize uygun bitki ve ağaçlar bulunmakta. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından düzenli olarak bu parklarımızda bakım, onarım, sulama, zemin düzenleme ve ağaçlandırma çalışmaları yapılmakta. Yenişehir ilçemizde üç yeni park daha yapılacak. Bu parklardan 'Çocuk Yaşam Parkı' ile 'Nev Parkı' henüz ihale aşamasında. Dokuzçeltik Mahallemizde inşa edeceğimiz 'Lavanta Parkı'mızın yapımına ise bayramdan sonra başlayacağız."

Kaynak: AA / Güncel

Yenişehir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title