Haberler

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu Mersin'de (3)

Güncelleme:

BAKAN KASAPOĞLU, GENÇLERLE PEDAL ÇEVİREREK BULUŞTU

Bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere kent merkezine gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, daha sonra Silifke ilçesine bağlı Akkum Gençlik Kampının açılışını yaptı.

Akkum Gençlik Kampı önünde kendisini bekleyen gençlerle birlikte bisiklete binen Bakan Kasapoğlu, pedal çevirerek kampa girdi. Bakan Kasapoğlu, Akkum Gençlik Kampı'nda ilk olarak gençlik merkezleri ve yurtlardaki el sanatları ürünleri sergisini ziyaret etti. Daha sonra Silifke Belediyesi Halk Oyunları Grubu'nu izleyen Bakan Kasapoğlu, farklı şehirlerdeki gençlik kampına canlı bağlantı yaptı. Denizde yelkenlilerin, katamaranların geçişini ve jet-ski gösterilerini izleyen Bakan Kasapoğlu, ardından gençlerle buluştu.Bakan Kasapoğlu, burada yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Burası gençlerimizin arasındaki kardeşliği ve arkadaşlığı pekiştireceği bir yer olacak. Akkum Gençlik Kampımız 81 ilimizdeki tüm gençlerimize hayırlı olsun. 2002'de Türkiye'de sadece 4 adet kamp vardı. Biz bu sayıyı 43'e çıkardık. Mevcut dört kampı da yeni baştan yaptık. Avrupa'nın en nitelikli alt yapısını hep birlikte inşa ettik. Gençlerimiz için tamamen ücretsiz yaptık. Avrupa'da buna benzer çalışmalar var. Bu çalışmalara baktığımızda çok kısıtlı imkanların olduğunu görüyoruz. Çok ciddi kısıtlı imkanlarla ve ücretlerle gençlerine sunuyor. Türkiye'nin 2002'den bu yana Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde onun engin vizyonuyla her alanda büyük bir ivme yakaladık. Gençlik çalışmaları ve sporla da bu alanda en güçlü kazanımları gerçekleştirdik. Ülkemizin demokrasi mücadelesindeki geçtiği yılları hatırlatması açısından önemli bir çalışma var. O mekanı da günübirlik çalışmalarımızla ve gezilerimizle gençlerimizi tüm Türkiye'den oraya götüreceğimizi bu demokrasi mücadelemizde gelinen noktayı ve fedakarlıkları da gençlerimize anlatacağız."

Program milli sporcuların yüzerek Bakan Kasapoğlu'na bayrak teslimi etmesi ve kampın açılışı ile son buldu.

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'na Silifke ziyaretinde Vali Ali Hamza Pehlivan, AK Parti Mersin milletvekilleri, Özkan, Silifke Kaymakamı Abddullah Aslaner, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, siyasi parti temsilcileri eşlik etti.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Kasapoğlu gençlik Türkiye Mersin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title