Haberler

Bakan Kasapoğlu, Akdeniz Oyunları'nı izlemek için Cezayir'e geldi Açıklaması

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Sporcularımız, her alanda bize büyük heyecan yaşatıyor, adeta tarih yazıyorlar. Her alanda iddiası olan, her alanda zirvede bir Türkiye var." dedi.

Bakan Kasapoğlu, 19. Akdeniz Oyunları'nda mücadele eden sporcuları izlemek için Cezayir'in Oran kentine geldi.

Milli Kadın Voleybol Takımı'nın maçını izlemek için Palais Sports Hammou Boutlelis Salonu'na gelen Kasapoğlu, burada gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Sporcuların mücadelesinin her yönüyle gurur verici olduğunu belirten Bakan Kasapoğlu, "Sporcularımız, her alanda bize büyük heyecan yaşatıyor, adeta tarih yazıyorlar. Bocce, tekvando, güreş, yüzme, voleybol...Her alanda iddiası olan, her alanda zirvede bir Türkiye var." diye konuştu.

Akdeniz Oyunları'nda 320 sporcunun mücadele ettiğini ve 100'e yakın madalya kazanıldığını vurgulayan Bakan Kasapoğlu, "Madalyalarımızın yarıya yakını kadın sporcularımıza ait. Diyoruz ya 'kadın odaklı spor' diye. Bu da bizim için çok ama çok önemli bir sonuç ve mutluluk." ifadelerini kullandı.

"Biz bu tip organizasyonlara birkaç kişiyle katılırdık"

Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye'nin eskiden bazı branşlarda temsil edecek sporcu bulamadığını anlatarak, şöyle devam etti:

"Ülkelerin kalabalık kafileleri varken biz bu tip organizasyonlara birkaç kişiyle katılırdık. Ama şu an hamdolsun hem sayı anlamında hem kalite hem de performans anlamında dolu dolu bir ekibimiz var. Bocceden yüzmeye, yüzmeden cimnastiğe kadar her alanda iddiamız var. Pek çok branşta sporcularımız birinci sırada. Hemen hemen tüm branşlarda ilk üçteyiz. Bunlar çok anlamlı sonuçlar. Sadece bugünler için değil daha aydınlık daha güçlü spor yarınları için de bu sonuçlar büyük ümitleri barındırıyor."

Bu başarıları yakalamak için pek çok proje yaptıklarını belirten Bakan Kasapoğlu, yaptıkları projelerin işe yaradığını gördükleri için mutlu olduklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Akdeniz Oyunları Mehmet Kasapoğlu Türkiye Cezayir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title