Haberler

AK Parti Milletvekili Avcı, "Zeytinburnu İzci Evi"nin açılışına katıldı

Güncelleme:

Ak Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, İstanbul'da Zeytinburnu Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak gençlerin ve çocukların hizmetine açılan "Zeytinburnu İzci Evi"nin açılış törenine katıldı.

Avcı'nın iletişim ofisinden yapılan açıklamaya göre, açılışta eski Milli Eğitim, Kültür ve Turizm Bakanı, Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı Hasan Turan, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt, İzcilik Federasyonu Başkanı Hasan Subaşı, kurum müdürleri, sivil toplum dernekleri, veliler ve öğrenciler yer aldı.

Açıklamada açılıştaki görüşlerine yer verilen Avcı, Zeytinburnu'na hep böylesine güzel vesilelerle gelmekten, kendisine böyle güzel hizmetlerin ve ilklerin açılışlarında bulunma fırsatı verdiğinden dolayı Zeytinburnu Belediye Başkanı Arısoy ve ekibine teşekkür etti.

Zeytinburnu Belediyesinin sadece sosyal belediyecilik değil aynı zamanda kültürel belediyecilik de yaptığını ifade eden Avcı, burada sadece İzci Evi'nin değil, bundan önce gerçekleştirilen pek çok tesis ve faaliyetin de bütün belediyelere örnek olması gerektiğini belirtti.

Genç izcilere tavsiyelerde bulunan Avcı, şunları kaydetti:

"Zeytinburnu Belediyesinin çok güzel defterleri var, bir de silgili kurşun kalemleri var. O defter ve kalemlerden bütün genç izci kardeşlerimize özellikle günlük tutmaları için verecekler diye biliyorum. Siz de, lütfen her gün, bir cümle de olsa, günlüğünüze bir şeyler yazın. Daha sonra, inşallah ileri yaşlara geldiğinizde o defterleri açıp bu yaşadığınız güzel günleri bir kere daha hatırlamanıza vesile olacak bir günlüğünüz olsun. Defterler, kalemler, tesisler, etkinlikler hazır. Size de onlara katılmak ve akşamları bir cümle olsun defterinize not etmek düşüyor."

Avcı, Kültür ve Turizm Bakanlığındaki Müsteşarlık ve Bakan Yardımcılığı görevleri döneminde gençler, çocuklar ve ülke için yaptıklarından dolayı Ömer Arısoy'a teşekkürlerini iletti.

Türkiye İzcilik Federasyonuna bu örneği diğer kentlerde de değişik örnekleriyle tekrarlamalarını isteyen Avcı, açılışın ardından beraberindekilerle İzci Evi'ni gezdi.

Kaynak: AA / Güncel

Milletvekili Zeytinburnu Eskişehir AK Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title