Haberler

Kuyumcukent esnafı ayaklanmıştı! Özdağ'ın iddiaları tartışmaları daha da alevlendirecek: Araplara yer açmak için zam yapıldı

Güncelleme:

İstanbul Bahçelievler'de bulunan Kuyumcukent'te esnafla yönetim yapılan zamlar nedeniyle karşı karşıya geldi. Kuyumcukent İşletme Anonim Şirketi (KİAŞ) yılbaşında yapılan zamların ardından yeni bir zam kararı aldı.

OTOPARK VE AİDATLARA ZAM YAPILDI

Halihazırda aylık 250 lira olan otopark ücretinin 450 liraya 30 metrekare dükkanlar için uygulanan 800 ila 900 lira arasındaki aidatın ise 2 bin liraya çıkarılmasını kararlaştırdı.

YÖNETİM BİNASI ÖNÜNDE TOPLANDILAR

Duruma tepki gösteren Kuyumcukent esnafı yönetim binası önünde toplanarak yönetime tepki gösterdi. Zamların çok olduğunu belirten esnaf, zamların geri çekilmesini istedi.

"TÜRK MİLLETİNİ BU İHANETTEN KURTARACAĞIZ"

Yaşananların ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, zamların Araplara yer açmak için yapıldığını öne sürdü. Özdağ paylaşımında "İstanbul Kuyumcu Kent'te daha fazla kira veren Araplara yer açmak için Türk esnafın kiralarına zam yapıldı. Aynı şey, Araplara ev satan veya kiraya veren emlakçılar ve ev sahipleri tarafından da vatandaşlarımıza yapılıyor. Türk Milletini bu ihanet girdabından kurtaracağız." ifadelerine yer verdi.

Kuyumcukent esnafı yapılan zamlardan sonra ayaklandı! Ümit Özdağ'dan tartışmaları alevlendiren iddia geldi

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ümit Özdağ Haberler

500

Yorumlar (5)

Orcun Yazicioglu:

gayet haklı. arapta katarında dubaisinde suudisinde para var.

3
0
yanıtYanıtla
mustafa kılıç:

Oy almak için her yerden suriye arap düşmanlığı yapıyor.

1
2
yanıtYanıtla
SÜMBÜLZADE VEHBİ EFENDİ:

YALNIZ ADAM DOĞRU DİYOR :(

2
0
yanıtYanıtla
Olkhazar Borz:

bazı hareketlerini ve görüşlerini benimsememiş olmama rağmen bu konuda haklı olduğunu düşünüyorum.. sorun bizim çıkarcı kendi insanımızda... başka yerde aramaya gerek yok. zihniyetler kötü...

2
0
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

Hükümetin bir suçu yok. Bizim milletimiz çıkarcı bencil. sorsan kimse istemiyor göçmenleri ama evlerini 2 katına onlara kiraya veriyor veya satıyor. Ucuza işçi olarak çalıştırıyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title