Haberler

Ankapark'ın Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmesine karar verildi

Güncelleme:

Uzun bir süredir atıl durumda bulunan Ankapark için Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı tahliye davasında karar çıktı. Parkın ABB'ye devredildiğini duyuran Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Bugün parkın tahliyesine ve Belediyemize devrine karar verildi. Kurban Bayramı'nın hemen ardından gerekli tespitleri yaparak parkın geleceğine Ankaralılar ile birlikte karar vereceğiz" dedi.

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek döneminde yapılan ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın yapım maliyetini 801 milyon dolar olarak açıkladığı Ankapark davasında karar çıktı. ABB'nin atıl durumdaki parkı devralmak için açtığı davanın Ankara 6'ncı Sulh Hukuk Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasında taraf avukatları da hazır bulundu.

Ankapark'ın Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmesine karar verildi

ABB'YE DEVREDİLDİ

Mahkeme, Ankapark'ın tahliyesine ve işletmenin Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmesine karar verdi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, mahkemenin kararının ardından Twitter hesabından açıklama yaptı.

Son dakika haberi... Mansur Yavaş: 'Ankapark Davası Sonuçlandı, Bugün Parkın Tahliyesine ve Belediyemize Devrine Karar Verildi'

"PARKIN GELECEĞİNE ANKARALILAR İLE BİRLİKTE KARAR VERECEĞİZ"

Yavaş, "2 yılı aşkın süredir devralmak için hukuki mücadele verdiğimiz ANKAPARK davası sonuçlandı. Bugün parkın tahliyesine ve belediyemize devrine karar verildi. Kurban Bayramı'nın hemen ardından gerekli tespitleri yaparak, parkın geleceğine Ankaralılar ile birlikte karar vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Kurban Bayramı Mansur Yavaş Ankara Haberler

500

Yorumlar (9)

Osmanlı torunu osmanlıtorunu:

Melih başkan olsaydı bu güzel park bu hale gelirimiydi asla

91
222
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Ankapark gibi Var olan bir projeyi bitirmek , Metro inşaatını inşaatına beton dökmek sadece chp ye has bir yetenektir.

58
128
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Yahu CHP'yi başındaki adamdan dolayı zerre kadar sevmiyorum; hiç oy da vermedim. Ama mantıklı eleştiri yapın, o ucube demir yığınlarını, saçma sapan heykelleri oraya diken değil de yine CHP mi suçlu?

yanıt73
yanıt16
Ic Minnak:

Bu ulkeye verilen kasitli maddi zarar teror kapsaminda degerlendirilmeli.

164
8
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut Davut:

Ankaranın denizi yok, tatil yeri yok kardeşim. Ben bir Ankaralı olarak bu parkın faaliyete geçirilmesini ve çocuklarımla, Ankaraya gelen misafirlerimle iyi vakit geçirebileceğim bir yer istiyorum.

122
28
yanıtYanıtla
ismail bey :

Yapılan anlaşmayı iptal ettirdi bundan Ankaraya ve vatandaşla daha fazla zarar vermez, yıkıpta, mera yapmaz, İNŞALLAH. Bundan sonra dinocu kendi oldu, bakalım ne olacak.

40
106
yanıtYanıtla
Adana001 Merkez:

Haberdeki resimde gördüğünüz zat adıyamanda jelibon rezervi bulan kişi değilmidir.

101
27
yanıtYanıtla
murat bilir:

Dino park

94
19
yanıtYanıtla
Trabzonlu Gezgin:

Biri 25 milyonmu dedi :)

12
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title