Haberler

Son Dakika: Polise yumruk atan DBP'li milletvekili Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığı kaldırılıyor

Güncelleme:

Son dakika: Kadıköy'de gerçekleştirilen ve teröristbaşı Öcalan lehine sloganlar atılan eylemde polise yumruk atan DBP Milletvekili Salihe Aydeniz'in savunmasının dinlenmesinin ardından dokunulmazlığının kaldırılmasına karar verildi.

İstanbul Kadıköy'de 12 Haziran'dan "Tecrit siyasetine karşı özgürlüğü savunmak için Gemlik'e yürüyoruz" adı altında yapılan eylemde polis memuru Hakan A.'ya yumruk atan DBP Milletvekili Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığının kaldırılmasına karar verildi.

KOMİSYON DÜN BİR ARAYA GELDİ

TBMM Anayasa ve Adalet komisyonları üyelerinden oluşan Karma Komisyon tarafından kurulan Hazırlık Komisyonu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya başkanlığında toplandı. Toplantıda, Aydeniz hakkındaki 5 ayrı dokunulmazlık dosyası görüşüldü. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda Aydeniz, savunmasını yaptı.

TAKİPSİZLİK KARARINI SAVUNDULAR

Toplantının ardından basın mensuplarına açıklama yapan Ali Özkaya, Aydeniz'in dört dosya hakkında kendi savunmasını yaptığını, HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş'ın da bir dosya için Aydeniz adına savunmada bulunduğunu söyledi. Özkaya, toplantıda savunma yapan Aydeniz ve Beştaş'ın, konuyla ilgili video ve fotoğraflar ile savcılığa yaptıkları müracaatla ilgili takipsizlik kararını sunduğunu aktardı.

BUGÜN KARAR VERİLDİ

Komisyon, Aydeniz hakkındaki kararı vermek için bugün saat 11.00'de yeniden toplandı. Hazırlık Komisyonu raporlarını ayrı ayrı görüşen komisyon üyeleri, Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığının kaldırılmasına karar verdi. Aydeniz hakkındaki rapor, Anayasa Adalet Karma Komisyonu'na gönderildi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Salihe Aydeniz Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

by nokta:

Görevini yerine getiren polise tokat atan hdpli vekilin dokunulmazlığı kalksın yargılansın oylamasına hayır oyu veren chp adaleti böylemi savunacak bu oylamayla hak hukuk adalet söyleminiz çöp olmuştur.

118
31
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Tokat değil yumruk.

yanıt12
yanıt4
bekir yapici:

BY NOKTA fitne üretmekle elinize ne geciyor acaba dokunulmazligin görüsülmesi Türkiye büyük millet meclisinde her partiden temsilcinin oldugu Anayasa adalet karma komisyonuna havale edildi onlarda dokunulmazligin kalkmasina karar verdi fitne üretmeyin milleti bölmeyin.

yanıt3
yanıt4
oguz:

polise devlete el kaldıranın eli kırılsın

122
13
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Polis ayrı devlet ayrıdır , bir bunu anlayamadınız zaten

yanıt4
yanıt13
Demir Acer :

Polisimize, Mehmetcigimize el kaldiranlar eninde sonunda hesap verecekler

100
19
yanıtYanıtla
Burhan Korkmaz:

akp milletvekili olsaydı aynı prosedür uygulanacakmıydı..

39
65
yanıtYanıtla
Mehmet Uslu:

Akp Milletvekili Polise neden yumruk atsın?

yanıt10
yanıt1
BAŞKOMSER ZEKİ:

uygulanmalıydı tabiki. Polise , askere kalkan el devlete kalkmış demektir.

yanıt7
yanıt0
Ahmet AKGÜL:

adalet yerini bulmuş. bu zamana kadar aldığı maaşlar istenmeli.

67
11
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title