Haberler

Konya gündem haberi: Meram Belediye Başkanı Kavuş, "Bizim Meram Buluşmaları"nı sürdürüyor

Güncelleme:

Konya haberi... Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, "Bizim Meram Buluşmaları" adı altında başlattığı mahalle gezilerine devam ediyor.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, "Bizim Meram Buluşmaları" adı altında başlattığı mahalle gezilerine devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre Kavuş, ilçedeki Hasanşeyh, İnlice, Yatağan, Sağlık, Kızılören ve Sefaköy mahallelerini ziyaret ederek, yapılan yatırımlar ve taleplerle ilgili istişarelerde bulundu.

Açıklamada ifadesine yer verilen Kavuş, ziyaretlerde hemşehrileriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirterek, "Gittiğimiz her mahallede hemşehrilerimizi dinledik, sorularını yanıtladık, yapılan çalışmaları değerlendirdik. Bu ziyaretlerin bereketine bire bir şahit olduğumuz ve hemşehrilerimizin duyduğu memnuniyeti yakından bildiğimiz için ziyaretlerime ara vermeden devam edeceğim." ifadesini kullandı.

AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular da yoğun hizmet çalışmalarının arasında dönem dönem mahalle ziyaretleri yapıp vatandaşlarla sohbet etme imkanı bulduklarını kaydetti.

Dolular, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Ağustos'ta İslami Dayanışma Oyunları için Konya'ya geleceğini anımsatarak, vatandaşları organizasyona davet etti.

Kavuş'a ziyaretlerinde AK Parti Meram İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve gittiği mahallelerin muhtarlarının da eşlik ettiği bildirildi.

Kaynak: AA / Politika

Mustafa Kavuş Hisarcık Konya Meram Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title