Haberler

House of the Dragon için son fragman yayınlandı!

Güncelleme:

House of the Dragon için yeni bir yayınlandı. Dizinin ilk sezonu 22 Ağustos'ta yayınlanacak. İşte bilmeniz gerekenler.

Game Of Thrones ve Westeros hayranlarının merakla beklediği House of the Dragon için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Game of Thrones'tan öncesini anlatacak dizi, Targaryen ailesindeki parçalanmayı ele alacak. İşte yeni fragman ve bilmeniz gerekenler tüm detaylar.

House of the Dragon 22 Ağustos'ta HBO Max'te

House of the Dragon yeni fragmanıyla merak uyandırmayı başardı. Yeni fragmanda bol aksiyon ve Westeros dünyasının önemli figürleri yer alıyor. Aksiyon dolu ön gösterimde; ateş püskürten ejderhalar, savaş gemileri ve at sırtında hücum eden zırhlı şövalyelere yer verildi.

Game of Thrones hayranları, 2019 yılından sonra ilk defa Westeros ve Yedi Krallık'a geri dönecek. Yeni dizi 22 Ağustos Pazar günü ilk sezonuyla HBO Max'te yayınlanacak. George R.R. Martin'in "Fire & Blood" kitabından uyarlandığını da hatırlatmak gerekiyor.

https://shiftdelete.net/efsane-dizi-netflixe-geri-donuyor

Game of Thrones son Targaryen'in Demir Taht'ı geri alma mücadelesini anlatmıştı. Yeni dizi ise Targaryen'in tahttan indirilmesine yol açan olayları ele alacak. GoT'un 200 yıl öncesinde geçecek dizi, Jon Snow veya Daenerys'ın öncesini konu edinecek.

Dizide Paddy Considine, Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno gibi hem yeni hem de Game of Thrones'tan tanıdığımız isimler boy gösteriyor. Yeni dizinin bu pazar HBO Max üzerinden sunulacağını hatırlatalım.

Dizinin yapımcısı Ryan Condal, projenin uzun bir süredir tartışma konusu haline geldiğini söyledi. "Yapmaya başladığımız en eski projelerden biriydi. Bu çok tekrarlanan süreçten geçtiğimiz birkaç kavramsal tasarımcı ile çalıştık" dedi.

Siz House of the Dragon hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Game of Thrones HBO Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir? 24 NİSAN HAVA DURUMU: 24 Nisan'da hava nasıl olacak? Afrika tozları Türkiye'ye mi geliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title