Haberler

Oğuzeli'nde Asfatlma Çalışmasına Başlandı

Güncelleme:

Oğuzeli Belediye Başkanı Kılıç, kısa süre içinde ilçe merkezi ve mahallelerde asfaltlama çalışmalarını tamamlayacaklarını bildirdi.

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, kısa süre içinde ilçe merkezi ve mahallelerde asfaltlama çalışmalarını tamamlayacaklarını bildirdi.

Kılıç, yaptığı yazılı açıklamada, havaların ısınmasıyla asfalt sezonunu açtıklarını, kısıtlı imkanlarla çalışmaları kısa süre içinde bitireceklerini ifade etti. 15 kişilik asfalt ekibinin Belediye Caddesi üzerinde yürüttüğü çalışmaları yardımcıları Mustafa Bozgeyik ve Hasan Çıldır'la yerinde inceleyen Kılıç, göreve geldikten hemen sonra ilçenin dört bir tarafında farklı projeleri hayata geçirdiklerini belirtti. Çalışmaların sonuçlarının daha sonra görüleceğini anlatan Kılıç, şöyle devam etti:

"Seçim öncesi ve sonrası tespit ettiğimiz sorunların çözümü için kolları sıvadık. Asfalt sorununun çözümü için çok sayıda şikayet aldık. İlçe merkezi dahil mahallelerimizin büyük çoğunluğunun yollarının bakımsız olması sebebiyle ulaşımda sorunlar yaşanıyordu. Havaların ısınmasını da fırsat bilerek vakit geçirmeden asfalt ekibimizi harekete geçirdik. Gerek ilçe merkezinde gerekse mahallelerde ihtiyaca göre yama veya asfaltlama çalışmaları yapıyoruz. Hemşehrilerimiz sabırlı ve rahat olsunlar. Kısa süre içerisinde belirlenen tüm bölgelerde çalışmalarımızı tamamlayacağız."

Kılıç, iki hafta önce başlayan çalışmaların ilk etapta ilçe merkeziyle Yeşildere ve Büyük Şahinbey mahallelerinde yoğunlaştırıldığını, şu ana kadar 250 ton asfalt kullanıldığını kaydetti. - Gaziantep

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Sait Kılıç Fevzi Kılıç Oğuzeli Çıldır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title