Haberler

Mezarlıklar Ramazana Hazır

Büyükşehir Belediyesi yaklaşan ramazan öncesi mezarlıklarda yenileme çalışması yaptı.

Büyükşehir Belediyesi yaklaşan ramazan öncesi mezarlıklarda yenileme çalışması yaptı.

Belediden yapılan açıklamaya göre, kaybettikleri yakınlarını ziyaret etmek isteyen vatandaşlara kolaylık sağlamak için Ramazanda her türlü tedbiri alan Mezarlık Müdürlüğü yetkilileri, çevre düzenlemesi, yeni yol ve kaldırım düzenlemesi, yön levhaları, ışıklandırma, duvar yapımı ve boyanması, ot temizliği, güvenlik tedbirleri başta olmak üzere bazı çalışmalar yaptı.

Ramazanda vatandaşların gönül rahatlığıyla yakınlarının mezarlarını ziyaret edebileceklerini ifade eden Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Mehmet Durdu Yetkinşekerci, "Belediyemize bağlı Oğuzeli, Asri ve Yeşilkent mezarlıklarında her türlü tedbiri aldık. Mezarlık Müdürlüğü olarak hem çevre temizliği hem de güvenlik konularının üzerinde hassasiyetle duruyoruz. Özel güvenlik görevlileri tarafından güvenlik kontrolleri 24 saat kesintisiz yapılıyor. Bu tedbirlerimiz ve çalışmalarımız Ramazan ve bayramda da devam edecek" dedi. - Gaziantep

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title