Haberler

MHP'li Taşdoğan 17 ve 25 Aralık'ın Hesabını Vermeyenden Cumhurbaşkanı Olmaz

Mehmet BULUTGAZİANTEP, (DHA) - MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçiminde adaylığını açıklayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için 17 ve 25 Aralık'ın hesabını vermeyenden Cumhurbaşkanı olmaz dedi.

MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, yeni ilçe başkanlarını tanıtmak için toplantı düzenledi. Parti binasında düzenlenen toplantıda, MHP ve CHP tarafından aday gösterilen Ekmeleddin İhsanoğlu'nun adaylığını da değerlendiren Taşdoğan, yönetim olarak çatı adayı sonuna kadar destekleyeceklerini söyledi. İhsanoğlu'nun adaylığının milliyetçi tabanda heyecanla karşılandığını dile getiren Taşdoğan, Ekmeleddin İhsanoğlu, mezhepsel çatışmaların olduğu Ortadoğu'da tüm inanç gruplarına ve kimliklerine eşit ve tarafsız davranacak, ülkemizin dünyadaki itibarını yeniden yükselteceğine inanayoruz. Ancak, 17 ve 25 Aralık'ın hesabını vermeyenden Cumhurbaşkanı olmaz diye konuştu.

Taşdoğan, konuşmasının ardından yeni ilçe başkanlarını tanıttı. Yeni ilçe başkanları ise şu isimlerden oluştu

Araban İlçe Başkanı Mustafa Barış Çoban, İslahiye İlçe Başkanı İbrahim Yavuz, Karkamış İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki, Nizip İlçe Başkanı Yahya Yılmaz, Nurdağı İlçe Başkanı Hacı Coşkun, Oğuzeli İlçe Başkanı Muharrem Özsert, Şahinbey İlçe Başkanı Cahit Çıkmaz, Şehitkamil İlçe Başkanı Aziz Yücel, Yavuzeli İlçe Başkanı Süleyman Taşçı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ekmeleddin İhsanoğlu Gaziantep Politika Güncel Haberler

title