Haberler

Halk İftarı Kalecik'te

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Kalecik'te 10 mahalleye 41 bin ton asfalt döktüklerini belirterek, çok güzel bir parkı Kalecik'e kazandıracaklarını söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kalecik'te 10 mahalleye 41 bin ton asfalt döktüklerini belirterek, çok güzel bir parkı da yılsonuna kadar Kalecik'e kazandıracaklarını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlendiği Halk İftarı, bu kez Ankara'nın en eski ilçelerinden biri olan Kalecik'te gerçekleştirildi.

Kalecik Tören Alanı'nda düzenlenen Halk İftarı'na Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kalecik Belediye Başkanı Filiz Ulusoy, meclis üyeleri, belediye bürokratları ve 4 bine yakın Kalecikli vatandaş katıldı.

Oruçların açılmasının ardından konuşma yapan Başkan Gökçek, Kaleciklileri "Ramazan-ı Şerefiniz hayırlı olsun. Afiyet olsun" diye selamladı.

KALEKCİK'E SEÇİMDEN SONRA 41 BİN TON ASFALT

Son yerel seçimlerde Büyükşehir ve ilçe belediyesinde AK Parti adaylarını tercih ettikleri için Kaleciklilere bir kez daha teşekkür eden Başkan Gökçek, "Seçimlerden sonra 'Bismillah' diyerek işe başladık. Kalecik'te eskiden köy olan 10 yeni mahalleye 41 bin ton asfalt döktük " dedi.

Ankara'da 25 ilçenin 20 belediyesinde AK Partili Belediye Başkanı bulunduğunu kaydeden Başkan Gökçek, "Bunların içinde iki bayan belediye Başkanımız var. Güdül ve Kalecik Belediye Başkanları. Bu başkanlarımız, ilçelerine istediklerini almak için tabiri caizse başımın etini yiyerek, ön plana çıkıyorlar. Kadın-erkek eşit ama bu konuda da onlara öncelik tanınıyor. Bunu da bilesiniz" diyerek esprili bir şekilde Kalecik Belediye Başkanı Filiz Ulusoy'u hemşehrililerine anlattı.

KALECİK'E MÜJDELER

Kalecik'e her türlü hizmetin kısa sürede getirileceğinin sözünü veren Başkan Gökçek, şunları söyledi:

"Burada çok güzel bir park inşa edeceğiz. İçinde kamelyalar, havuz, oyun parkları ile son derece modern olacak. Anneler, babalar, nineler, çocukların birlikte zaman geçireceği bir yer haline getireceğiz. İnşallah burasını da bu yılsonuna kadar tamamlayacağız."

Kalecik Belediye Başkanı Filiz Ulusoy da "Asfalt çalışmaları başta olmak üzere Kalecik'e yapılan çalışmalar için Başkanımız Melih Gökçek'e teşekkür ederim. Başkanımız üçüncü bir parkın yapımını daha gerçekleştirecek" dedi.

Konuşmaların ardından, Kalecik Belediye Başkanı Ulusoy ile birlikte muhtarlar, Cumhuriyet'in ilk yıllarında Kalecikliler tarafından alınıp, Genelkurmay Başkanlığı'na hediye edilen uçağın yer aldığı fotoğrafı Başkan Gökçek'e hediye ettiler. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Filiz Ulusoy Melih Gökçek Kalecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title