Haberler

Deniz Feneri Derneği'nden 60 Bin Suriyeli Aileye Gıda Yardımı

Ramazan ayı boyunca mağdur insanlara yardımlarını sürdüren Deniz Feneri Derneği, 60 bin Suriyeli aileye gıda yardımı yapacak.

Ramazan ayı boyunca mağdur insanlara yardımlarını sürdüren Deniz Feneri Derneği, 60 bin Suriyeli aileye gıda yardımı yapacak.

Deniz Feneri Derneği, savaşın ilk günlerinden beri aynı duyarlılık ile Suriyelilere hiç ara vermeden yardıma devam ediyor. Suriyelilere, temel insani ihtiyaç olarak bilinen ve akla gelebilecek her türlü yardım esirgenmeden ulaştırılıyor. Ramazan ayını kuşatan iyilik, merhamet ve yardımseverlik duyguları içerisinde zekat ve fitrelerini Deniz Feneri'ne bağışlayan hayırseverler sayesinde dernek 60 bin ailenin yüzünü güldürecek.

Şanlıurfa, Kilis, Hatay, Yayladağı, Reyhanlı, Kırıkhan, Mardin, İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep, Nizip, İslahiye, Halep, İdlip ve Lazkiye'de yaşayan 10 bin Suriyeli aileye de 30 bin takım yardımın dağıtımı başladı. Her aileye kuru gıda, kahvaltılık ve temizlik malzemeleri içeren üçer kolilik yardımlar ulaştırılıyor.

Toplamda 425 ton gıda ve temizlik malzemesinden oluşan 17 tırlık yardım konvoyu yola çıktı.

Deniz Feneri'nin İstanbul, Ankara, İzmir, Erzurum, Şanlıurfa ve Antalya'da bulunan şube, temsilcilik ve Kilis'te bulunan ofisi aracılığıyla organize edilen yardım dağıtımlarına gönüllüler de büyük destek veriyor.

Deniz Feneri, geçen hafta Birleşik Arap Emirlikleri'nce tedarik edilen 2 bin 300 koli gıda malzemesini Suriyeli Savaş mağdurlarına teslim etti. Bu gıdaların bir kısmı Ankara'da yaşayan Suriyeli ailelere, bir kısmı ise sınır bölgelerine ve Suriye'nin içine ulaştırıldı. Birleşik Arap Emirlikleri Ankara Büyükelçiliği yetkilileri, 2 bin 300 koli gıda malzemesini, Suriyeli ailelere ulaştırılmak şartıyla Deniz Feneri Ankara Şubesi yetkililerine teslim etmişti.

Öte yandan, Deniz Feneri Derneği'nin Irak Türkmenleri için hazırladığı yardımlar önümüzdeki günlerde yola çıkaracak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title