Haberler

Başkan Şahin, Muhtarlarla İftarda Bir Araya Geldi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte bulunun sivil toplum kuruluşları ile birlikte iftar yapmaya devam ediyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte bulunun sivil toplum kuruluşları ile birlikte iftar yapmaya devam ediyor. Şahin'in son olarak muhtarlarla iftarda bir araya geldi.

Merkez ilçe mahalle ve köy muhtarları ile kentin yerel sorunlarını konuşan ve çözüm noktasına fikir alış verişi yapan Şahin, gelen önerilere açık olduklarını ifade etti. Ramazan ayının Kuran'ın indirildiği ve Kadir Gecesi'nin içinde barındıran mübarek bir ay olduğunu ifade eden Şahin, "Yoksulların sevindirildiği, yetimlerin güldüğü, kimsesizlerin hatırlandığı mübarek bir aydır. Böyle önemli bir ayda siz muhtarlarımızla olmak bizim için son derece önemlidir. Bizim için en önemli insan insanlığa faydası olandır. Siz muhtarlarımız insanlığa hizmet için büyük bir gayret gösteriyorsunuz. Halkımızın ihtiyaçlarını takip ediyorsunuz ve bununla beraber sorunları gidermek için büyük bir gayret gösteriyorsunuz. Hepinizin eline yüreğine sağlık diyorum" dedi.

Büyükşehir belediyesi, ilçe belediyeleri ve teşkilatlar olarak muhtarlardan gelen talepleri karşılamak için çalıştıklarını aktaran Başkan Şahin, "Sorunları çözmek için büyük bir gayret içerisindeyiz. Siz muhtarlar biz yöneticilerin gözü, kulağı, elleri ve ayaklarısınız. En önemlisi gönül elçilerimizsiniz. Halkımızla olan muhabbetimizi kuvvetlendiren en önemli birimlersiniz. Daha başarılı olabilmemiz için son derece koordineli çalışmamız gerekiyor. 3 ay gibi bir zaman diliminde idari ve teknik ekibimizi oluşturup siz muhtarlardan gelen talepleri dikkate alıp incelemek için büyük bir gayret gösterdik. Muhtarların sıkıntıları ve sorunları olduğunu biliyoruz ve bu sıkıntıları sizlerin mahallelerinize gelerek sokaklara gelerek yerinde görüp yapılması gerekenleri hemen yapmak için çalışmaları başlatacağız" diye konuştu.

İftar programına Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Oğuzeli Kaymakamı Arif Gül, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer ve 200'e yakın merkez ilçelerin mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Programın sonunda Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcısı Ökkeş Titiz, Başkan Şahin'e, kendisinin ve Başkan Şahin'in yer aldığı bir fotoğraf tablosunu hediye etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kadir Gecesi Fatma Şahin Gaziantep Yerel Haberler

title