Haberler

Tosya Kaymakamlığı Şehit Yakınları ve Gazilerle İftarda Buluştu

Kastamonu Tosya ilçesi Kaymakamı Mehmet Türköz, şehit yakınları ve gazilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kastamonu Tosya ilçesi Kaymakamı Mehmet Türköz, şehit yakınları ve gazilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Tosya Kaymakamlığı tarafından organize edilen iftar yemeğine çok sayıda şehit yakını ve gazi katıldı. İftar yemeğine Tosya Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sefer Sezer, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, protokol üyeleri ve misafirler katıldı. İftar programı din görevlisi tarafından okunan Kur-an'ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra ilçe müftüsü tarafından iftar duası okundu.

İftar sonrası Tosya Kaymakamı kısa bir konuşma yaptı. Kaymakam Türköz konuşmasında "Artık geleneksel hale gelen iftar programımıza hoş geldiniz diyorum.Şunu unutmayalım ki bizim için en büyük nimen sizlersiniz.Sizler birlik ve beraberliğimizin yapı taşları, harçlarsınız. Sizlere ne kadar hizmet etsek,teşekkür etsek azdır.Sizlere şükran ve vefa borcumuz var.Bu vesile ile sizlerin ve tüm misafirlerin Ramazan Bayramını kutluyorum" dedi.

Konuşmalar sonrasında Kaymakam Mehmet Türköz, Garnizon Komutanı Sefer Sezer ve belediye başkanı Kazım Şahin Şehit yakınların ile gazileri tek tek ziyaret ederek sohbet etti. Ayrıca Tosya Kaymakamlığı tarafından İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırıları boykot etmek için iftarda misafirlere ayran dışında başka bir içecek dağıtılmaması dikkatlerden kaçmadı. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Türköz Kazım Şahin Kastamonu Tosya Yerel Haberler

title