Haberler

Hatay'da Ramazan Bayramı

Hatay Milletvekili Ergin," 10 Ağustos sınavını da başarıyla verip, Türkiye'nin huzurlu, güvenli yürüyüşünü devam ettireceğiz inşallah"

Yayladağı AK Parti Teşkilatı tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi.

Hükümet Konağı önünde düzenlenen törene katılan Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, bu mübarek günlerde, dünyanın dört bir köşesinde kanların akmaya devam ettiğini belirtti.

Zulüm altındaki tüm insanlık için dua ettiklerini ifade eden Ergin, "Bu bölgelerde ıstırap başını almış gidiyor. Allah bu kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Yüce Allah'ımız ülkemize bu tür sıkıntıları göstermesin inşallah" dedi.

Türkiye'deki bu huzur ve yürüyüşün kıymetinin bilinmesi gerektiğini belirten Ergin, hastalıktan sonra sağlığa ulaşmanın zor olduğunu söyleyerek, huzuru, asayişi, ekonomideki istikrarı yitirdikten sonra, tekrar rota tutturmanın kolay olmayacağını kaydetti.

Ergin, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Yürüyen atın başına vurulmaz, diye bir söz var bizim Anadolu'da. O yüzden Ağustos ayı bizim için çok önemli ve anlamlı. 10 Ağustos tarihinde ilk sandık geliyor. Birinci turda işi kestirmeden bitirip, başbakanımızı Çankaya Köşkü'ne beraberce göndereceğiz. Aksi halde bu sıcaklarda 15 gün daha çalışmak kalırız. Gelin bu işi 10 Ağustos günü halledelim. Sonraki 15 günün keyfini çıkartalım. Ben inanıyorum 10 Ağustos sınavını da başarıyla verip, Türkiye'nin huzurlu, güvenli yürüyüşünü devam ettireceğiz inşallah."

İlçede yapımı devam eden ve yapılacak bazı çalışmalardan bahseden Ergin ve beraberindeki konuşmaların ardından törene katılanlarla tek tek tokalaşarak, bayramlarını kutladı.

Törene Ergin'in yanı sıra, AK Parti Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Hacı Bayram Türkoğlu, Orhan Karasayar, AK Parti İl Başkanı Murat Genco, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. - Hatay

Kaynak: AA / Yerel

Yayladağı Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title