Haberler

Aksaray'a Ulaşan Bisikletçiler Rotayı Ankara'ya Çevirdi

Güncelleme:

Çocuk Felci İçin Sürüyoruz Projesi kapsamında çocuk felcine dikkat çekmek için Gaziantep'ten 16 Ekim Perşembe günü yola çıkan 11 bisiklet sürücüsü ve beraberlerindeki kafile Aksaray'a ulaştı.

Aksaray'da düzenlenecek törenin ardından Ankara'ya gitmek için yola çıkacak olan kafilenin zorlu şartlara rağmen belirlenen rotaya uyduğu açıklandı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep İpekyolu Rotary Kulübü ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle, Türkiye Bisiklet Federasyonu, Nokta Polikliniği, Tuğcan Hotel, EGS Mühendislik, Enam İnşaat, Günal Yapı, ART Halı, Kadoil Petrol, Meysu ve Şirvan Baklava sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan, "Çocuk Felci İçin Sürüyoruz"farkındalık projesi kapsamında ki 11 bisikletçi Aksaray'a ulaştı. Gaziantep'te verilen startın ardından başlayan zorlu yolculukla Osmaniye, Adana ve Niğde'ye giden sporcular burada düzenlenen törenin ardından Kapadokya'da giderek bir gece konaklamanın ardından dün akşam Aksaray'a ulaştı. Büyük bir törenle karşılanan sporculara halkın ilgisi dikkat çekerken geceyi Aksaray'da geçiren sporcular bugün düzenlenecek törenin ardından Kulu'ya hareket edecek. Sporcuların Salı günü Ankara'ya giriş yapacağı ve Ankara'da yoğun bir etkinlik programının ardından 22 Ekim 2014 Çarşamba günü düzenlenecek olan bir törenle Samsun'a uğurlanacağı ifade edildi. Zorlu maraton hakkında bilgi veren İpekyolu Rotary Kulübü Başkanı Işınsu Alpay "Çocuk Felci İçin Sürüyoruz projesi kapsamında önceden planladığımız gibi yol güzergâhımızda başarıyla ilerliyoruz. Adana, Niğde ve Kapadokya'nın ardından dün akşamüzeri Aksaray'a ulaştık. Sporcularımızla birlikte geceyi burada geçirdik. Bugün Saat 11.00 itibarıyla düzenlenecek Aksaray start programının ardından Ankara istikametine yönelerek önce Kulu, ardından yarın sabah Ankara'ya gideceğiz. 21 Ekim 2014 Salı günü Ankara'da birçok etkinliğe katılacak, sporcularımızla birlikte 15.30'da Anıtkabir'i ziyaret ederek Atatürk'ün mozolesine törenle çelenk koyacağız. Geceyi Ankara'da geçirdikten sonra 22 Ekim Çarşamba günü Sabah düzenlenecek olan tanıtım ve basın toplantısının ardından Samsun'a doğru yönelecek ve belirlenen yol haritasına sadık kalarak Çankırı, Kastamonu, Sinop ve son olarak 1530 kilometre sonra Samsun'a ulaşmış olacağız. Sporcularımızın sağlık durumu gayet iyi. Zaman zaman zorlu hava koşullarıyla karşılaşsak ta üstendiğimiz görev ve sorumluluk biniciyle sürüşümüze devam ediyoruz. Türkiye'nin birçok yerinden büyük ilgi görüyoruz. Özellikle İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya gibi büyük şehirlerimizde ki bisikletçilerimizde bize iştirak etmek istediklerini bildiriyor. Bundan sonraki dönemlerde bisikletçi sayısını arttırmayı planlıyoruz" dedi. Çocuk Felci İçin Sürüyoruz Projesi kapsamında pedal çeviren 11 sporcu ve onlara eşik eden İpekyolu Rotary Kulübü Başkan ve üyeleriyle sağlık ekiplerinin bu gün Aksaray'dan Ankara istikametine hareket edeceği de bildirildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İpekyolu Aksaray Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title