Haberler

Babadan Kızına Yürek Yakan Telefon: Hakkını Helal Et

Güncelleme:

Zonguldak'ta Recep Alçam isimli şahıs, evinde av tüfeği ile kendini vurarak yaşamına son verdi. Alçam'ın intihardan önce kızını arayarak helallik istediği öğrenildi.

Zonguldak'ın Devrek İlçesi'nde emekli 53 yaşında Recep Alçam, evinde av tüfeği ile kendini vurarak yaşamına son verdi. Alçam canına kıymadan önce kızını telefonlara arayarak helallik istedi.

HELALLİK İSTEDİ

Evli ve 2 çocuk babası Recep Alçam, saat 17.00 sıralarında Yeni Mahalle'deki evinde kızını telefonla arayıp intihar edeceğini söyleyerek helallik aldıktan sonra av tüfeğini çenesine dayayarak ateş etti.

KANLAR İÇİNDE BULDU

Eve gelen kızının kanlar içinde yerde bulduğu Alçam için 112 Acil Servis'e haber verildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Alçam'ın öldüğü belirlendi.

SAVCIYA MEKTUP BIRAKTI

Cesedi Devrek Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Alçam'ın, intihar etmeden önce kızına, yakın çevresindekilere ve savcıya mektup bıraktığı öğrenildi. Bir süredir psikolojik sorunlar yaşadığı belirtilen Alçam'ın intiharıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Devrek Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

MELEK:

İNSANLARIN NE DERDİ VAR ALLAH BİLİR RABBİM GERİDE KALANLARINA SABIR VERSİN ÇOK ZOR GERÇEKTEN.

23
0
yanıtYanıtla
mal düşmanı:

KURDİ denen mahlukat. dilerim inşallah senin de böyle bir şey başına gelir ve haber yapılır. aynı senin dediğin gibi bende BANA NE diye yorum yapacam.

20
2
yanıtYanıtla
Ali Cevat YETGİL:

Arkadaşlar aklınızda olsun. Allah (c. c) göstermesin böyle bir durumla karşılaşırsanız eğer adrese gitmeden önce hemen bulunduğunuz yerden 112 ve 155 i arayarak ilgili adrese gönderin. (Büyük olasılıkla fiilin önüne geçilir. ) Şayet adresi bilmiyorsanız 155 merkezine telefon numarasını vererek yer tespiti isteyin. (Bu biraz zor bir seçenek fakat son çare)İtfaiyeye de haber verebilirsiniz. Allah (c. c) tüm sevdiklerimizi korusun.

3
0
yanıtYanıtla
ceyhanli:

belki sebeb baskadir ama ulke olarak ekonomi cok kotu akp kendi yandaslarini zengin etti emekli gulmuyor arkadas su insanlara biraz adam gibi maas verin yazik hep ben muslumanlikta yoktur

0
1
yanıtYanıtla
osman67:

çok yazık :(

0
0
yanıtYanıtla
Ferdi:

Rahmetli Recep abimizle çok günlerimiz oldu. Yeni duydum çok üzüldüm daha öncede ölmek istemiş ama kurtulmuş sorduğumda anlatmamıştı rahmetli yıllar önce. . . . Çok düzgün bir insandı allah rahmet eylesin. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title