Haberler

Denizli'de Dolandırıcılık

Denizli'de ağabeyinin kendisinden habersiz nüfus bilgilerini kullanarak çıkardığı kredi kartı ile harcama yaptığını öne süren bir kişi savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Denizli'de ağabeyi tarafından dolandırıldığını öne süren bir kişi savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Alınan bilgiye göre, tekstil işçisi Metin Keleş (44), Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde ikamet eden abisi Çetin Keleş'in kendisinden habersiz nüfus cüzdanı bilgilerini kullanarak çıkardığı kredi kartıyla 7 bin liralık alışveriş yaptığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Metin Keleş gazetecilere yaptığı açıklamada, olaydan banka yetkilisinin, kredi kartı borcunu ödemesi için kendisini aramasından sonra haberdar olduğunu söyledi.

Öz abisi tarafından dolandırılmanın kötü bir durum olduğunu anlatan Keleş, "Abim iki bankadan çıkarttığı kredi kartlarıyla yaklaşık 7 bin liralık harcama yapmış. Bankadan borcum için arandığımda çok şaşırdım. Savcılığa giderek suç duyurusunda bulundum. Abim de olsa cezasını çekmesini istiyorum. Ayrıca ben bu bankalardan herhangi bir kredi kartı talep etmedim. Her iki banka benim haberim olmadan bir başkasına nasıl kredi kartı verebiliyor anlayamıyorum. Kardeşim bile olsa bunu kabul edemem. Ben asgari ücretle çalışan biriyim. Bu borcu ödeyecek gücüm yok. Çocuklarımın ve ailemin karnını zor doyuruyorum. Yargıdan gereken kararın çıkmasını bekliyorum" diye konuştu. - Denizli

Kaynak: AA / Yerel

Zonguldak Çaycuma Denizli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title