Haberler

Oğuzeli Ata'sına Koştu

Güncelleme:

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün organize ettiği Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitimin desteklediği ''Oğuzeli Ata'sına Koşuyor'' adlı yol koşusu lise,ortaokul ve ilkokulların katılımıyla gerçekleşti.

Lise,ortaokul ve ilkokullardan 238 öğrencinin katımıyla gerçekleşen Oğuzeli Ata'sına Koşuyor yol koşusu bugüne kadar yapılan en geniş katılımlı organizasyon oldu. Oğuzeli ilçesinde bugüne kadar yapılan hiçbir organizasyonda kapatılmayan Barak Caddesi Oğuzeli Kaymakamı Arif Gül'ün desteği ile, İlçe Emniyet teşkilatının geniş katılımıyla kapatıldı ve geniş güvenlik önlemleri içerisinde koşunun yapılması sağlandı. Kaymakamlık binası önünde başlayan koşu, köprü üstünde bitirildi. Yapılan organizasyonda sporcuların yol güzergahını takip etmeleri amacıyla polis aracı eskortluk yaparak yolda oluşabilecek her türlü sıkıntıların önüne geçerek takdir topladı. Sporcuların herhangi bir sağlık problemi yaşamaması için çabalayan Oğuzeli Toplum Sağlığı görevlileri sporcuları takip ederek yarışı tamamladılar.

"ATATÜRK'Ü ÖZLEMLE ANIYORUZ"

Konuyla ilgili olarak Oğuzeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ökkeş Solmaz yaptığı açıklamada ''10 Kasım günü bağımsızlık savaşımızın önderi, büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 76. yılı ,yıllar önce söylediklerinin bir bir gerçekleştiğini gördüğümüz bu günlerde, kendisini daha büyük bir özlemle hem anıyoruz, hem arıyoruz. Ülkede umutsuzluğun egemen olduğu bir dönemde ortaya çıkarak, ulusunun özlemlerinin gerçekleşmesine vesile olmuştur. Ulusal birliği sağlamış, farklılıkları bir araya getirerek başarıya hep beraber ulaşılmıştır. Adeta küllerinden yeni bir ülke kurmuş ve uluslararası alanda büyük bir saygınlık kazanan ülke ortaya koymuştur. Vermiş olduğu bağımsızlık savaşı mazlum milletlere örnek olmuş, bir çok ülkenin bağımsızlığını kazanmasında ilham olmuştur. Bu hayranlık dünyanın bir çok yerinde bugün bile devam etmektedir" dedi. Solmaz, organizasyon hakkında aktardığı bilgilerde ise "yapılan organizasyonda bizlerden desteğini esirgemeyen İl Müdürümüz Ömer Faruk ŞİRAN'a,Kaymakamımız Arif Gül'e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Burhan Yüksel'e, İlçe Emniyet Müdürü Nazım Kayaaltı'na,Emniyet teşkilatında görev alan polislerimize, Atletizm hakemlerimize, Oğuzeli halkına, Beden Eğitimi öğretmenlerine ve sporcularımıza teşekkür ederim'' diye konuştu.

DERECE SIRALAMASI

Yapılan müsabakaların ardından dereceye giren sporcular ise şöyle oluştu: Liseler Erkeklerde Ethem Yüksel birinci, Samet Özmaya ikinci, Eyüp

Çetinkol üçüncü olurken liseler kızlar kategorisinde ise Nuray Tanrıöver birinci, Emine Yılmaz ikinci, Zeynep Aslan üçüncü oldu. Ortaokullar Erkeklerde Ömür Sarıoğlu birinci, Azat Yıldız ikinci, Safi Şahin üçüncü olurken ortaokullar kızlarda Berivan Kırmızı birinci, Fatma Nur Tamer ikinci, Rukiye Terlemez ise üçüncü oldu. Son kategori olan ilkokul erkeklerde Kerim Doğru birinci, Aydın Kırmızı ikinci, Muhammet Yarim ise üçüncü olurken bayanlarda Zeliha Kırmızı birinci, Gülbahar Özsert ikinci ve Seda Nur Çıldır üçüncü olarak dereceye giren isimler oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Oğuzeli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title